Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Köszi szépen.. Nem volt könnyű, az tény!
Te is bent vagy az én kedvenceim között ;)
Az, hogy most nincsenek tüneteid, az nem jelent semmit...
De nem ugy volt, hogy csak jövő hónaptól megy a dolog élesben?
Be is jelöltelek kedvencnek. Nagyon ügyi voltál, és gyönyörű a kisfiad,igazi kismacsó,nem győzöd majd levakarni róla a csajokat a bölcsiben és az oviban... :)
Hova jársz suliba? Levelezőn? És hogy bírod, én is baba mellett folytatnám a sulit...
Sziasztok!! Gratula mindenkinek akinek a pocijában már aprócska élet van és annak is persze aki már javában babázik!!!:)
Nekem sajnos még egyik sincs:( és úgy néz ki hogy az elkövetkezendő 3-4 évben nem is lesz mert a párom még nem akar:(
de azért olvasgatlak titeket:)és egy picikét irigykedem:)
Mi van veletek lányok???
Ne hagyjuk ezt a fórumot kihalni! :D
Végre sikerült leírnom a szülés sztorit a naplómban, ha érdekel valakit...
:DDDDD
Nekem az volt a legrosszabb amikor reggel felébredtem és ugy éreztem, mintha agyon vertek volna álmomban ugy szét rugdosta a bordáimat :)
Az előbb elfelejtettem mondani, hogy nekem is nagyon éget a gyomrom, és mindenki azt mondta, hogy ez azért van, mert Domika hajasbaba lesz! És ugyebár ez be is jött...
Szóval lehet, hogy te Domikád és növeszti már a séróját! :D
Sziasztok!
Brigi, ezek nagyon jó hirek! Kivánom neked, hogy most már mindig ilyen boldog legyél :D
Nina, áttudom érezni, hogy most min mész keresztül... Viszont a jóslók nem garanciák arra, hogy hamarabb jön a babó: itt vagyok én mint élő példa! Olyan jóslóim voltak, hogy többször berohantunk a korházba, hogy jaj, szülünk, aztán még ráhuztunk 2 hetet!
Próbálj meg pihenni sokat, kellenni fog az energia a szükésre, és utána már nem nagyon lesz nyugodt perced sem, még ha nyugis babád lesz akkor sem :D De megéri...
Emelint, neked meg megy a drukk, hogy minél hamarabb összejöjön a babóka! A cigizésről meg annyit, hoigy a férjem sem akart leszokni róla, amikor november közepén megtudtuk hogy terhes vagyok.. aztán egy hónapra rá már magától tette le :)
Szia! Az nagyon jó hír, hogy kibékültetek. Sok boldogságot nektek.
Mi jövő hónaptól fogunk belevágni a projektbe, anyuval még nem beszéltem,de már célozgattam rá, mondtam neki hogy hamarosan kelleni fog a babaágy meg pelenkázó, ami még húgomé volt,és nagyon jó állapotban van.
Most a felkészülési fázisban vagyunk. Áttértünk rostgazdag egészséges táplálkozásra. Sajnos párom nem hajlandó leszokni a dohányzásról, mondván max lassítja a kis fickókat, de egészséges babó lesz ettől függetlenül,és igazából hivatalosan ezt meg sem tudom cáfolni. De akkor lesz gond, ha hónapok után sem jön össze a babó, de nagyon remélem ez nem fog előfordulni. Én mától állok le az allergiagyógyszeremről és elkezdem a homeopátiás előkészületeket. Biztosra megyünk:).Már nagyon várom, már most is áldott állapotban érzem magam, még ha biológiailag még nem is vagyok.
Sziasztok lányok elöször is el szeretném mondani hogy kibékültünk a párommal és nagyon boldog vagyok!!
Anna gyönyörü a fiacskád gratulálok hozzá mert még nem volt alkalmam:) és gyógyulj meg hamar !
Emelint veletek mi ujság?hogy vagytok?baba még nem lessz?
Nina szia!! és te hogy vagy irjatok csajok mert nagyon le maradtam:)))
Szia Annám!
Nagyon megdöbbentem azon, amit irtál, teljesen abban a hitben voltam, hogy sok a teendőd újdonsült anyukaként, és Domi felemészti minden energiádat, azért nem tudsz itt lenni velünk. Nagyon sajnáljuk, ami Veled történt, és remélem, minél hamarabb felépülsz. Minden rendben lesz, meglátod, erős csajszi vagy Te. A kicsi miatt ne aggódj, érzi, hogy mennyire szereted. Pihenj sokat, ne idegeskedj! Sokkal jobb, ha anyatejcsit adsz neki, még ha cumisüvegből is. Majd ha meggyógyultál, visszaszokik a cicire :) Minden jót Nektek, millió puszit küldünk!
Sziasztok lányok,
ne haragudjatok, hogy nem tudok ide feljönni, de nagyon zajlanak az események!
Most nem is tudok nektek külön irni, csak bemásolni azt amit irtam a juliusiakhoz, de amint kicsit rendeződnek a dolgok körülöttem, majd jövök!:
"Sziasztok lányok,
Nagyon ég az arcom, hogy nem jövök ide fel közzétek már, de olyan kálvárián mentem keresztül. . .
Mivel nem ürült ki az a placenta darabka a méhemből, nem tudtam meguszni a kaparást. . .
Aztán hiába szedtem az antibiotikumokat 2 hétig, ahogy abba hagytam rá 3 napra elkezdet eszméletlenül fájni a hasam és rázott a hideg (nem csoda 39, 6fokos láznál. . ). . .
Teljesen kész vagyok. . És mivel szoptatok, ezért nincs nagy skála a használható gyogyszereknél, ugyhogy ugyan azt az antibiotikumot szedem mint eddig, csak 3szoros dózisba. . .
De az orvos azért megsugta nekem, hogy szerinte nem fogom elkerülnmi az ujabb korházi befekvést. . .
Már annyira de annyira de annyira elegem van ebből a sok szenvedésből!!! Tényleg csak otthon szeretnék lenni, és a pici fiacskámmal törödni. . .
Olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy most nem is tudom ugy ellátni ahogy kéne. . . Nem tudom felemelni hogyha sir és magamhoz szoritani, csak feküdni melette az ágyon. . .
Most csak lefejt anyatejet tudok neki adni (ami persze kezd megcsappani a láz és a stressz miatt. . ), mert nem tudnék elviselni még egy plussz fájdalmat (mármint hogy a kirepedezett mellbimbómat rágcsálja. . )"
Sziasztok!
Köszönjük jól mi jól vagyunk! Hisztisen.....:)de már nem meglepő!
Anita végre akkor otthon! Vigyázz magadra nagyon!Tesóm sógornő jelöltje is kórházba van, neki is kinyílt a méhszája! Pedig ő csak november elejére van kiírva! Szeintem van "valami a levegőbe", hogy ennyi kismami kinyílik! Bezzeg amikor én szültem....nekem még amikor kellett volna sem akart kinyílni!
Puszilok mindenkit!
Sziasztok!
Anna gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon szép baba!:) Jó egészséget az egész családnak!
Anita! Örülök, hogy jobban vagy és remélem mielőbb haza mehetsz! Aztán ezek után sok-sok pihenés, nehogy baj legyen! Remélem azért még legalább 2-3 hétig kihúzod!
Többieket is puszilom, de most rohanok, mert ezer még a dologom!