Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Felmondási idő alatt hogy bírtok még a munkára koncentrálni? fórum

Felmondási idő alatt hogy bírtok még a munkára koncentrálni? (beszélgetés)

13. andilaci (válaszként erre: 12. - Zolo)
júl. 8. 15:47
Így van valójában.
12. zolo
júl. 8. 15:39
Attól is függ mennyire szerettél ott dolgozni. Nem csak azért lehet felmondási, mert utalsz ott lenni. Az más kérdés ha konfliktusok vannak. Ugy nagyon nehéz jól dolgoznod. Szerintem akkor jobb ha betegallomanyba mész.
11. birebora (válaszként erre: 9. - Globus)
jún. 25. 17:25
Hasonlóképpen.
10. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 18:12
Hallottál mu nkabecsületről? 22 év után mondtam fel és semmi gondom nem volt hogy dolgoznom kellett nem könnyű fizikai munkát + visszafizetni a nyelvtanfolyam árát
jún. 24. 17:05
Sosem dolgoztam felmondási időt, de ismervén magam, megcsinálnám, ahogyan illik.
8. Sirga (válaszként erre: 2. - A Nyuci)
jún. 24. 16:28
Pontosan. Nem olyan szívesen, mint előtte, de odafigyeléssel és becsülettel. :)
7. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 15:31
Mivel a fizetésemet ugyanúgy megkaptam, mint nem felmondási időben, semmi különös nem volt. Az kicsit furcsa volt, hogy kevesebbet dolgoztam ugyanannyiért, mert új projektekben már nyilván nem vettem részt.
jún. 24. 14:49
Átlag irodai rabszolga vagyok amúgy tényleg :) És köszi, igen lett egy kis lelkiismeret furdalásom csak amiatt kérdeztem
jún. 24. 14:49
Azért egy minimum szintet hozni kell, de a munkáltató se hülye, ha megoldható a helyed, kár zsibbasztani egymást!
jún. 24. 14:46
Sehogy, általában a lehetséges minimumot csinálom meg. :D Bár az előző helyemen pont ismertem és kedveltem akit betanítottam a helyemre, így az motivált, hogy neki mindent rendesen átadjak. Hogyha nem orvos, mozdonyvezető vagy iylesmi vagy, akkor szerintem nem akkora tragédia, hogyha nem 100%-on pörögsz, nyilván kárt ne okozz meg az ott maradókkal ne csessz ki, de egy átlag irodai rabszolga munkakörben szerintem nem lesz akkora baj, ha nem te vagy a felmondási időd alatt is a hónap dolgozója.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - A Nyuci)
jún. 24. 14:28
Sajnos az már megkopott :(
jún. 24. 14:27
Felelősség- és feladattudattal.
jún. 24. 14:14
1 hete mondtam fel, van még 3 hetem ennél a cégnél, de úgy érzem hogy egy lapot nem bírok arrébb rakni néha. Annyira a kövi munkahelyen járok már agyban. Ti ezt hogyan küzditek le?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook