Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Felmelegített töltött káposzta, de mégsem jó fórum

Felmelegített töltött káposzta, de mégsem jó (beszélgetés)

1 2 3
2015. szept. 30. 15:27

1. *ból nem lehet várat építeni.

2. Kutyából nem lesz szalonna.

.. Ön dönt.

19. <Mona>
2015. szept. 30. 13:48
Koszonom, hogy irtatok. Mindent olvasok, es gondolkozok.
18. 07da045965 (válaszként erre: 1. - <Mona>)
2015. szept. 30. 11:26
Minden ember a saját sorsának kovácsa. Döntened neked kell Mona. A leírtakat átolvasva ez jobb nem lesz szerintem.
17. 18f139611b (válaszként erre: 15. - Algea)
2015. szept. 30. 11:24
Ezzel teljesen egyetértek. Én is szakítottam, félévig külön voltunk. Amikor békültünk megdumáltuk, hogy az a fél év elmúlt, nem beszélünk róla. Ehhez tartjuk magunkat azóta is és közben eltelt egy év. De ha minden egyes alkalommal vita során egymás fejéhez vagdosnánk olyanokat, mint a te "párod", akkor már rég kiraktam volna a francba és ő is engem...
2015. szept. 30. 11:19

Amúgy nem tudom mennyi idős lehetsz, de így eszembejutott ehhez hasonló megnyílvánulások amik tizenéves koromban voltak, amikor még vidéken éltem, de nem feltétlenül vidéki jelenség.

Én kb évente 6 szor voltam terhes a pletykák szerint, és állandóan másik pasival láttak arréb két faluval és még sorolhatnám.

Amúgy a pasim se hitt el semmit, de rányomta a bélyegét rendesen mindenre, és persze az én megítélésemet is rontotta, próbálták az agyát telenyomni ugyebár.

Persze lányok akik sorban abortuszra jártak, kamu szerint veseproblémával azok tiszteletbeli kislányok voltak :), mert helyi kis.aszom lányai voltak. Erről ennyit.

Egyesek nagyon ráérnek ez a baj és szeretnek beleszarni mások életébe. Ha nem tudnak meg.aszni, akkor már te vagy a K betűs...Furcsa logika.

Furcsamód én nagymnál tanultam meg mennyi álszent ember van, és rosszindulatú, de azért vasárnap elől ül a templomba, meg ő hívő...ja :)

15. algea (válaszként erre: 2. - <Mona>)
2015. szept. 30. 11:17

Kikészülsz, nem bírod, nem akarod, nem hiányzik ez Neked. Milyen több indok kellene még, hogy szakíts vele, de ezúttal véglegesen? Egy ideig biztosan megkeserítené az életedet azzal, hogy újra a kibékülésért könyörögne, de valószínűleg még mindig kevésbé lenne zavaró és rövidebb ideig tartana, mint ha együtt vagy vele és hallgathatod reggeltől estig a szemrehányásait.

Másik megoldás lehet, ha amúgy te is szeretnél vele lenni, hogy választás elé állítod: ha együtt akar lenni veled, akkor fogadja el és tegyen pontot a történtek végére, akár tetszik neki, hogy mit csináltál, amíg nem voltatok együtt, akár nem. Ha erre nem képes, akkor kalap-kabát. Ha viszont igen, akkor soha az életben egy szót nem akarsz hallani a múltbéli dolgokról, és a saját érdekében ő se agyaljon rajta.

14. ancsika688 (válaszként erre: 1. - <Mona>)
2015. szept. 30. 11:11
Inkább mondd azt neki,hogy igen,lefeküdtél a másikkal!(Még ha nem is igaz)Hátha akkor elmegy magától,mert ezt így nem lehet bírni. Ha benne ragadsz évekig megkeseríti az életedet.
13. KarinaLina (válaszként erre: 1. - <Mona>)
2015. szept. 30. 10:55

Felejtős kapcsolat!

Főleg ha mások által ennyire befolyásolható a kapcsolatotok, nagyon gáz ez így.

Amúgy meg ő biztos nem húzott meg senkit férfi létére abban a félévben...hehe.

Ne legyünk naívak.

Amúgy senkinek semmi köze hozzá mit csináltál abban a félévben..

12. túrógombócka (válaszként erre: 1. - <Mona>)
2015. szept. 30. 10:39

magad tudod csak eldönteni, hogy Neked ebben mi a jó?

a legtöbben nem szeretnénk egy ilyen kapcsolatban benne lenni, pláne ilyen kedves barátokkal megtámogatva.

az egy személyes megjegyzés, h lehet, hogy a másik türelmes fiúval jobban járnál.

2015. szept. 30. 10:34

Happy-nek igaza van!

Takarítanod kell!

Először az ipsét söpörd ki,majd az emlékét is!

Aztán jöhet a ház!

2015. szept. 30. 08:39

Idôközben a káposzta megbuggyant.

Kell a rossz??? Kell. Akkor szenvedj.

Az életben soha nem magyarázkodj senkinek!

2015. szept. 30. 07:30

Mona!

Bocsánatot kérek előre.

Hogy lehetsz ekkora marha, hogy hagyod magad alázni!????

Aki hazudik, az nem barát.....

Tartozol te ennek a péniszfejnek bármivel is!???

Még magyarázattal sem.

Rúgd ki a büdös francba, bőgj, ha kell, két nap szabi, ezalatt nagytakarítás, (ablakpucerával együtt), aztán szépen kezd el a új életedet a pöcs nélkül, meg az álbarátok nélkül!

Nincs neked erre semmi szükséged!

Jobbat érdemelsz te, mint ez a pénisz az akciós polcról! ;)

Tessék megcélozni a minőségi polcot! :)

Szép napot Drága! ☼

2015. szept. 30. 07:23
,,Szeretem"az ilyen kedves ismerősöket!Hát így ahogy végigolvastam a szomszéd Benike nem hisztizik ennyit,tényleg bocs,mint a párod!Én elhiszem,hogy szereted,de leültél már átgondolni,hogy tulajdonképpen mit is?!Azt azért kétlem,hogy arra vágysz,hogy ez minden nap ismétlődjön!
7. 5fc54ca4aa (válaszként erre: 1. - <Mona>)
2015. szept. 30. 07:13
Saját tapasztalatból mondom 3 reheat után, hogy semmilyen étel nem jó felmelegítve. Akivel eddig visszaadtuk a babaruhát, majd visszacsalogatott újra csütörtököt mondott a kapcsolatom - én magam sosem rimánkodtam vissza, egyrész büszkeségből másrészt az önbecsülésemen és az egómon ejtett seb(ek) miatt.Én nem adok tnácsot csak azt mondom, hogy én soha többet, senkit nem fogadok vissza, nem kezdem újra "tiszta lappal" és bocsátok meg: "Majd Isten megbocsát, az a mestersége." Nietzche
2015. szept. 30. 06:38
Függetlenként ismerkedtél,ebben semmi rossz nincsen.A párod gyerekes gondolkodású,teljesen jogtalanul veszekszik e miatt.Mond meg neki,hogy vagy befejezi egyszer és mindenkorra vagy szakítasz,de véglegesen (mond meg azt is nyugodtan,hogy ha azok után zaklatni mer,feljelented) persze csak ha szereted.ha nem akkor egy pillanatig se küszködj (mondjuk amúgy sem látom sok értelmét)
2015. szept. 30. 05:30
Szia. Amig külön voltatok, ő nem ismerkedett? Ehhez a kialakult helyzethez nagyon sok erő kell a részedről és kitartás. Betegesen féltékeny a párod. Valami olyasmit érezhet, hogy hozzáért más is ahhoz ami az övé,hiába bizonygatod, nem hisz neked. Férfiból van. Szerintem ne bizonygasd tovább hogy te tiszta vagy, ha cirkuszol, légy csendben, már elmontál mindent neki. Nézz rá csendesen ha felhozza a témát, ha kitombolta magát menj ki a konyhába vagy másik helységbe, szó nélkül. Ha nyaggatna, csak annyit mondj, nem látod mekkora fájdalmat okozol? Ami rád vár nagyon nehéz időszak lesz, kitartás kell hozzá, meg eldöntened, hogy akarod e a kapcsolatot, megéri e neked, mennyire szereted. Ha igen, tarts ki.
4. <Mona> (válaszként erre: 3. - 342402de6d)
2015. szept. 30. 05:21
Boldogan, nyugodtan elni.
3. 342402de6d (válaszként erre: 2. - <Mona>)
2015. szept. 30. 05:11

Mit számít az,hogy ő mit akar?

Te mit szeretnél?

2015. szept. 30. 03:46

Voltak kozos ismeroseink akik az o partjara alltak,vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.Bizonygattak neki,hogy marpedig en biztos lefekudtem azzal a sraccal.Bogarat tettek a fulebe. Meg lettem hurcolva az ismerosok koreben,hogy mekkora r.banc vagyok,mindennek elmondtak.Csak mert egyedul allo no kent ismerkedni mertem.

Erre csinaltam egy hangfelvetelt azokkal a kedves ismerosokkel,es azon is hazudtak. Lejatszottam neki,akkor hitt nekem 5 percig.Atbeszeltunk mindent,2 nap mulva ugyanazt fujta,hogy nem kellett volna szet tennem masnak a labam stb,azert van most ez.

Barmit valaszolok,sehogy se jo.De szakitani nem akar. Ki erti ezt?! Mire jo ez?

Ha velem akar lenni,akkor felejtse el ezt a temat,ha meg ez erdekli,akkor nem kell velem lenni,menjen a francba!

Igy csak kikeszulok idegileg.

2015. szept. 30. 03:35

Elore tudom,hogy olyan valaszok fognak jonni,hogy szakitsak,rugjam ki. Csak beszelgetni szeretnek a kialakult helyzetrol,mert kivancsi vagyok masok velemenyere.

Megprobalom roviden leirni.

kb fel eve szakitottunk a parommal.Kulon is koltoztunk.Es mindnenki elte tovabb az eletet.En akkor megismertem egy masik sracot.Randizgattunk,beszelgettunk,elmentunk ide-oda.Komoly nem lett a dologbol,mert tudta,hogy nem reg szakitottam,nem allok keszen egy uj kapcsolatra.Inkabb csak baratsag alakult ki.Kozben a volt parom folyamatosan keresett.Kerte,hogy bekuljunk ki.Blabla amikor ilyenkor lenni szokott. Vegul beadtam a derekam,es kibekultem vele.Ami nagy hiba volt.Azota ha barmi nezet elteres volt koztunk,aprosagbol is orisi cirkusz lett a vegere,es mindig felhozta hogy en azzal a sraccal ismerkedtem,amig kulon voltunk es ugy allitja be,hogy en megcsaltam ot,es ilyen meg olyan vagyok.Mikor meddig megy el a veszekedes.Ilyenkor mar az a vege,hogy szakitok vele,megmondom,hogy menjen el,mert ezt igy nem birom,es semmi ertelme tovabb.Semmi koze hozza,hogy mit csinaltam amig kulon voltunk.

Masnapra megbanja,es hogy bekuljunk.

Nehez roviden leirni.

Mar fogalmam sincs mit csinaljak vele. Ha kirugom,jon mindenhova utanam,nyomoz,kerdezoskodik,eroskodik hogy bekuljunk.Ha kibekulunk,hallgathatom ezt a sz.rt hogy en biztos lefekudtem azzal a sraccal,ilyen olyan vagyok.

Mar nem tudok tisztan gondolkozni.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook