Felhőtlen - szabad kapcsolat (beszélgetés)
Persze, hogy nem jó egy hazug kapcsolat, ez nem is kérdés.
Vigyázz, mert ez nagyon kétélű dolog!
Az, akit te mondjuk hiénának gondolsz, aki harapni akar, lehet, hogy egyszerűen csak leírta a gondolatait. Minden az aktuális érzelmi állapot függvénye.
Ott van például a sok szeretős fórum.
Nyilván, aki szeretői szerepben él, könnyen felmenti magát a dolog súlya alól.
És aki leírja és kimondja a véleményét, hogy hát ez nem szép dolog tőled, máris éji vad lesz egyesek szemében, aki harapni jött és biztos szar kapcsolatban él.
Hát nem is várható el egy embertől, aki padlón van, ahogy írod, hogy reális énképpel reális világot lásson és mutasson, hisz padlón van.
Olyankor sokkal sötétebbnek tűnik minden.
Persze, hogy könnyebb köpködni.
Mi ezzel a gond, ha nem veszed magadra?
Milyen szabadságra gondolsz?
Tényleg úgy gondolod, ahogy itt többen értelmezték?
Pénzes pasi, szerelem nélkül?
Hát nem tudom, hogy nézel ki és milyen ismeretséged van, de ahhoz, hogy találj egy Vajnát, Hajdút, Kedvest, stb., ahhoz bizony kell az, hogy úgy nézz ki mint az ő nőik (Vajna Timi, Sarka Kata, Zimány Linda), illetve olyan körökben kell mozognod, hogy észre is vegyenek.
Ha nincs meg hozzá sem a külső adottságod, sem az ismeretséged, akkor nem hinném, hogy találnál olyan pasit, akinek érnél annyit, hogy áldozzon rád sok-sok pénzt.
Van egy olyan megoldás is, hogy nem csak 1 pasit használsz ki, hanem többet. Webkamerás cucc és csak vonaglanod kell, esetleg pénzes pasikhoz is járkálhatnál (sok csillagos k.rva), mert ez esetekben nincs függés, azaz van szabadság, dől a pénz (állítólag), csak erős gyomor kell hozzá és persze megint a kinézet....
Esetleg még kereshetsz magadnak egy jól kereső pasit is, ha az ilyen szóba áll veled, akibe még ne adj isten szerelmes is lehetnél....
Annyi mindenről olvastam már itt a hoxán!
Te nem?????
Miért gondoljak mindenkit hazugnak?
Ezt elismerésnek veszem :)
Köszi :)
Nem kell , tudok olvasni a sorok köszt is köszönöm ! penz , penz es megint csaj penz !
Epits fel a te sajat imperiumod , az igazi jo erzest add ! Kis pelda : 90 evek vege fele valahol europaba egy jo megbizhato kocsiba mielött elindittom azon törtem a fejem merre ? ahova akartam szabadon , fuggetlenul anyagilag eltudtam indulni a gyerkeimel ! es tudod miert ? mert azt en dolgosztam meg erte ! lehet mindent ha az ember akar !gyönyöru evek voltak igy szabadon senikvel sem kellet semiröl " egyesztettni " bejartam a vilagot gyerekeimel .
Ja es meg kis " bonbon " gyerekeim apjatol nem nem követeltem , nem vartam ,söt en adtam ugyvedi vissza igazolast az urnak hogy nincs szandekomba semi fele szert tenni arra hogy vizesen barmit is a gyerköcökre ! ennyi ! Maig meg van ez kis "pamflett " ahol az en követelmenyem 0 - zerro !
Hidd el ennel jobb erzes nincs sok aszonykanak kellene igy cselekdni maris mas lenne a respekt a hölgyek iranyt barhol a vilagon .
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem.
- Párkapcsolat - szabadság
- Mennyi szabadság a normális egy kapcsolatban?
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?
- Mi az új szabály a közalkalmazottak szabadságának kivételével kapcsolatban? A 2014. évi szabadságokat át lehet vinni 2015-re?