Felhőtlen - szabad kapcsolat (beszélgetés)
Tudod, van olyan is, hogy a nő keres többet...
Én el vagyok mások pénze nélkül. Ha dugunk, akkor az azért van, mert mindkettőnknek van hozzá kedve. A pénz nem kerül szóba. Érted? És ez mindig így volt. Nem a pénzéért vagyunk együtt a másikkal, hanem a másik jelleme miatt.
Ha olyanra lenne szükségem, aki eltart, akkor még így közel 50 évesen is találnék ilyet kb. 1 nap alatt, de lehet csak 2 perc lenne, amíg lebeszélem telefonon. Nekem meg van valamim, ahhoz, hogy egy ilyen kapcsolatot tudjak kialakítani, de ezt már tudom 17 éves korom óta. Sem fórumot nem kell hozzá kiírnom, sem tanácsot nem kell kérnem hozzá kérnem. :D
Érted!?
A fórumindítóból meg valószínűleg hiányzik valami, így akárhogy is eldöntötte, nem lesz ilyen kapcsolata.
Ja, belőled meg minden hiányzik, ami egy kapcsolathoz kell, így te még arról sem fogsz tudni beszámolni sosem, hogy valaki megdöntött a pénzedért....
Lásd be, hogy sokkal izgalmasabb, mint az unalomba fulladó fórumok, amelyekben nincsen válasz :)
Érdemben úgysem tudunk segíteni!
Ja úgy is fincsi. :)
Ja hogy ez a hivatalos neve? :o)
Olyan rendes vagy! :)
Úgy szeretlek! ♥
Én meg úgy natúrban is :)
Nemtom, attól függhet tán, mennyi lehet az apanázs :D
Szerintem neked kicsit agyadra ment, hogy nem kellesz valakinek/senkinek. Ha már pénzes dugópajti sincs, nemhogy szerelem, az már elég baj.
Dolgozz magadon!
Ismétlem, nem olyan nehéz szabadidőpartnert találni, aki elvisz nyaralni, és fizeti is, szép és drága ajándékokat ad, jó vele a szex is. É mondjuk megelégszik ennyivel, nem akar hâzasságot. Nem nehéz ilyen palit találni, csak ismétlem, te úgy látszik,nem jössz be nekik, mert már találtál volna,ha igen.
Á dehogy! :)
Nem szeretem.
A mazsolát tejcsoki kabátban szeretem.
Mert ott szoknak? :D
Nézd, ha nálatok ez a családi hagyomány, legyen.
Nem mindenkinek ilyen családi háttere...
Igen:D
Én nem akarok másik társat....
Tudom, hogy tudod.....
Amszterdamban van ilyen magyar utca IS. :D
Mi sült el visszafelé?
Visszavágni sem tudsz, csak megismétled, amit más mond....
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem.
- Párkapcsolat - szabadság
- Mennyi szabadság a normális egy kapcsolatban?
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?
- Mi az új szabály a közalkalmazottak szabadságának kivételével kapcsolatban? A 2014. évi szabadságokat át lehet vinni 2015-re?