Felhőtlen - szabad kapcsolat (beszélgetés)
Ha keresel eleget, akkor minek neked az anyagi támogatás?
Drága neked tudod ki!
Még a férjem sem szólíthat így. Tudod! Én nem pénzért kefélek:D
Jó, hát ismét normál keretek között gondolkodtam, sorry
Mi mi???
Nagyon kényelmes ez a meglátás. Minden topikban változik a feleségek szexuális élete.
Egyszer azzal jönnek, hogy a házasságban sosincs szex, csak ùgy együtt vannak, máskor meg azzal, hogy aki házas, az valójában pénzért dug a férjèvel.
El kellene dönteni, hogy akkor most nuku szex vagy qurválkodás az asszonysors?:))))
Szerintem mindkettő téves, de ez csak az én véleményem. A házasság nem qurvaság, sem szexmentesség.
Csaaaak!????
Hű meg ha! :DDDD
8 elemi a 21. században!????
Pfff!
Büszke lehetsz magadra!
Van, akinek ez egy kutya......
Van, ahol meg hivatalosan nevük is van a hölgyeknek....
Ja tudom már.....
Van egy ilyen betegség, épp úgy viselkedsz.
Sok szerencsét a pénzes pasihoz! :)
Én még mindig nem értem, hogy milyen kapcsolatot akarsz...
Én, ha egyszer egyedül maradok, akkor nem fogok újra férjhez menni a terveim szerint, hanem lesz egy barátom, aki nem költözik hozzám, és én sem fogok hozzá költözni, csak időnként találkozgatunk, ha épp igényünk van rá, illetve elmegyünk ide-oda együtt, ha épp olyan kedvünk van. De! Anyagi támogatást nem fogok elvárni tőle, és én sem fogom támogatni. Én el tudom magam tartani, ő is tartsa el magát. Csak szórakozásra fog kelleni a pasi...
"azt próbálom mondani, hogy nem feltétlenül a ri*anc írta ezt a fórumot, "
Na, ezért kérdeztem én is, hogy valóban arról van e szó, amit sokan gondolnak?
Eltartom magamat - Páratlan vagyok!
Te magadból indulsz ki.
Azt gondolom, hogy ha valaki anyagi biztonságot akar, akkor azt teremtse meg magának és ne mástól várja.
Nőként sem lehetetlen, csak ahhoz tanulni és dolgozni kell.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem.
- Párkapcsolat - szabadság
- Mennyi szabadság a normális egy kapcsolatban?
- Milyen lehet a párkapcsolat egy olyan férfivel, aki a szabadidejében sosincs otthon, mindig a barátokkal van?
- Mi az új szabály a közalkalmazottak szabadságának kivételével kapcsolatban? A 2014. évi szabadságokat át lehet vinni 2015-re?