Félelmetesség (beszélgetés)
Én nem venném jó néven, ha valaki akaratomon kívül alvázmosásban részesítene.
Ha te ezt "megtisztulásnak" veszed, az már a te dolgod.
Csak akkor azt nem tudom, hogy miért a "félelmetesség" címet adtad a fórumodnak?
Ha megint arról a pasiról van szó akihez feljárkálsz, és aki a múltkor részegen erőszakoskodott veled, akkor megérdemled a fürdetést.
Ez az "addig jár a korsó.." esete lesz, majd meglátod.
Nem rég összeszedtünk egy 20-21 év körüli lányt a földről. Vagy részeg volt, vagy bedrogozta magát. Leültettük a padra, de onnan is ledőlt, majd felültettük úgy, hogy odatámasztotuk a hátát a padnak, hogy ne essen már annyit. Nem volt nálunk telefon, hogy hívjunk segítséget. Na, én neki is elmondtam, hogy mennyit szabad inni. Persze tudom, hogy semmire nem emlékezett valószínűleg. Aztán elkisértük egy darabig. Amikor úgy láttam, hogy OK. Ott hagytuk.
Félelmetesek az emberek! Miért jó ez neki?
Én is iszok időnként, de sosem iszom magam le még annyira sem, hogy kicsit szédüljek.
De miért kellene alul is megmosni?
Ha valaki részeg és kádba teszem, akkor az nem azért van, hogy patent módon megfürdessem, hanem azért, mert azt gondolom, hogy egy kád hidegvíztől magáhoztér. Tehát nem pancsi. Ilyen esetben talán az is elég, ha a fejét letusoljuk.
Na, ezért kellene mindenkinek figyelni a korlátokra! Nem kell ilyen állapotba inni magát senkinek. Mindig csak annyit, hogy még tudjunk magunkról!
Miért?
A sztoriból annyi jött le, hogy rendes volt. Én nem tenném, de ettől még nem fura.
Abszolút nem normális.
Fura barátaid vannak...
Szerintem rendes volt. Ennyi. Ha barátok vagytok, akkor ez nem kérdés.
Ő mit mondott? Mert erre is kíváncsi lennék.
szerintem nem kell a fehérneműt is levenni
én azonos neműnél se tenném meg,
de ez csak az én véleményem
Ha csak megfürdetett, akkor maradjunk annyiban, hogy alapos volt, gondoskodó.
Ha mást is csinált, akkor az nem normális.
További ajánlott fórumok:
- Félek a szomszéd fáitól, olyan félelmetesek a szélben.
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Hajnalban remegéses, reszketéses, félelmetes ébredéseim vannak!Mintha hirtelen vki felijesztene az álmomból..Volt már vkinek hasonló?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Végre elköltözöm a szüleimtől. Félelmetes kicsit.