Félelmetesség (beszélgetés)
Amivel magadnak vagy másnak kárt okozol, megalázó helyzetbe hozod, az nem jó!
Egy picit előre is kell nézni, hogy ha teszel valamit, mi a következménye. Ha a következmény nem jó, nemet kell mondani rá. Meg kell tanulni NEM-et mondani, és az sokkal nehezebb, mint sodródni.
Hány éves vagy? A gyermekkor/felnőttkor határán még nagyon össze tudnak mosódni a dolgok. Az az érzésem, mintha meglógtál volna otthonról, megszabadulni a korlátoktól, és most kicsúszott a lábad alól a talaj. Nem tudod, hogy ami otthon elvárás volt, az-e a normális.
Ha már valakit megfürdetünk, csináljuk végig becsületesen :)
Nekem tetszik a kitett kép.
Na ezt a hsz-t kerestem!! Nem létezik,hogy csak ennyi hsz után böffentetted be ezt a kérdést?:D
Neked itt mindenki troll??
Nincs troll fóbiád?
Ha ilyen lennék, mint te, sajnos nem vagyok olyen, én elmennék egy agyturkászhoz.
Nálad komoly gondok vannak.
Az hát!
Itt éli ki magát a fórumaival.
Biztos bennem van a hiba, de nekem nem érték a hányásomban fetrengeni.
OMG! Hiszen nekem olyan nem is volt az életemben!
Jah! Nem is lesz! ;)
Miért is?
Szerinted azért jó inni, hogy utána öntudatlanul fetrengj a földön? Vagy esetleg bekerülj a detoxba egy jó kis gyomormosásra vagy esetleg majd később egy jó kis májcirózis?
Én tudom miért iszok, ha iszok, és azt is, hogy mennyi az amitől még jól érzem magam, vicces vagyok és nem egy agyatlan részeg liba, akivel azt csinálnak amit akarnak vagy rajta csámcsognak a hátamögött.
Tök jó lehet a saját hányásodban fetrengeni a haverokkal. Gratulálok, ha ezt komolyan írtad!
További ajánlott fórumok:
- Félek a szomszéd fáitól, olyan félelmetesek a szélben.
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Hajnalban remegéses, reszketéses, félelmetes ébredéseim vannak!Mintha hirtelen vki felijesztene az álmomból..Volt már vkinek hasonló?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Végre elköltözöm a szüleimtől. Félelmetes kicsit.