Félelmetesség (beszélgetés)
Te csaj vagy, tehát akit megmosdatott az logikai alapon egy fickó. Okés, nem többes szám.
MInek tenném meg? Aludjon. Kész. Ha egyéb baja nincs a totál részegségen kívül, én ugyan nem csinálnék semmit vele.
mniféle fickók? barátokról van szó. "egy barátotok"
a kérdés pedig egész pontosan az, hogy TI megtennétek e ezt ellenkező nemű barátotokkal.
Miért kellene betenni a kádba?
Hazakíséred, odaragasztod az ajtó mellé, becsöngetsz, oszt tipli, mert az anyja/párja úgyis téged fog lebaltázni, hogy minek itattad a szeme fényét félhülyére.
Ha meg nincs otthon senki, akkor is elég ha valahol megalszik, majd elintézi a tisztálkodást ha kijózanodott.
Nekem az adatlap képed félelmetesebb, mint a szituáció :)
De igaza van Avillenek, minek kell fürdetni? Hagyd, hogy aludjon, majd utána megoldja egyedül. Arról nem beszélve, hogy egy részeg embert egyedül berakni egy kád vízbe, nehéz is, meg veszélyes is.
Hát ha nem a pasim, és nincs olyan nagyon rosszul, akkor semmit, még a kádba se tenném, hagynám, dögöljön le valahol, reggelre kialussza. Vagy hívnék neki egy taxit.
Ha annyira nagyon rosszul van, kihívnám a mentőt.
Mi a probléma? Én elég bulis csaj voltam 17-24 éves korom körül, sokszor voltak/voltunk nagyon részegek, de fürdetni soha senkit nem fürdettünk, nem is értem a kérdést.
További ajánlott fórumok:
- Félek a szomszéd fáitól, olyan félelmetesek a szélben.
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Hajnalban remegéses, reszketéses, félelmetes ébredéseim vannak!Mintha hirtelen vki felijesztene az álmomból..Volt már vkinek hasonló?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?