Félelmetesség (beszélgetés)
:D :D
Mekkora egy maszlag!!!
Most nagyon jót röhögtem!
Próbálná ezt a süketelést előadni egy saját korosztályabeli nőnek!
"freud-i libidószintek szerint orális szakasz"
Csúcsszuper a pali! :D
Sejtem, kire gondolsz, de szerintem nem az, az valós sztorinak tűnt, és nem ilyen öreg volt a pasija. Én inkább őrá tippelek.
Inkább a a fórumindítónál nem stimmel valami. Az előző fórumában ezt írta: "se munka se iskola és egészségbiztosítást kelene intézni, de hogy fizessem az orvost arra a pénzt szívesen megszerezném "könnyű" munkákkal pl takarítanék valahol, vagy megcsinálnék valamit valakinek, segítenék ebben-abban"
Szóval dokira nincs pénz, piára van. Kamu topik, szerintem. Egy visszatérő troll.
Az egyik előző fórumában ezt írta: "
Te vagy kb. 20 éves, akkor a pasi 40 éves.
Mekkora perverz disznó az ilyen, hogy részegen szexuálisan zaklat egy fiatal lányt?!
Meg kihasználja az öntudatlanságodat és minden porcikádat megfürdeti!
Szaladj jó messzire tőle,mert a padláson nála valami nem stimmel!
Nem tudom mit iszol, de a legtöbb italnak van akkora energia tartalma, hogy nem sorvad a tested tőle, de annál inkább az agyad és a májad.
Hogy ki és mennyire létezik egymásnak, mindig kettőn áll. Mi a bajod a nagyszüleiddel?
Mit szerettél volna vele "üzenni"?
Te érzed hasonlóan magad, vagy az a barátod, akiről írtál?
nagyszülőkkel élek, de mit számít, alig létezünk egymásnak. Nekem csak ez az ember létezik, meg még néhány kedves haver, de ha ez a pár darab ember egy marék morzsa volna, én azt a morzsát venném el legelőszöris amelyiken az ő neve van!
Nem vagyok túlsúlyos, alig eszem, hagy sorvadjon a test!
"...most már nem bírok elszakadni tőled. Vagy megőrülök, vagy megdöglöm, vagy a feleségem leszel."
Igen. Ezeket én is elszoktam mondani. De sajnos mindig előfordulhat a baj, akkor is ha nem megy elé. Sajnos fiam barátjával történt meg.
Nem tudom. Azt se tudom hány éves, hogyan élt eddig. Külön él már, vagy csak néha van külön.
Ja, a fórum nem rólam szól, csak leírtam. Nem, nem volt még olyan, hogy ne emlékezzek, erre mindig figyelek:D
Persze olyan volt már, hogy olyat tettem, amit pia nélkül nem tennék, de az sem olyan gázos, hogy rosszul érezzem magam tőle:DDD
A fórumindító viszont nagy valószínűséggel vagy nem tud semmiről vagy akkor nem tud ellene tenni, mert olyan az állapota. És ezt kellene megelőznie, nem szabadna eddig eljutnia. Nem tudom hány éves, de én pl. bár unalmas lehet a fiamnak, de minden egyes alkalommal elismétlen a szokásos dumámat: csak annyit igyál, hogy tudj magadról, csak azt idd, amit te vettél magadnak, csak annyit igyál, hogy tudj figyelni a többiekre is és ők is figyeljenek rád, ne hagyjátok egymást egyedül, stb.
Persze strandoláskor is vannak a szokásosak: ne ugorj fejest a térdigérő vízbe, ne baromkodjatok a mélyvízbe, ne nyomkodjátok le egymást a vízbe, stb.
Vajon a fórumindító szülei, hogy engedik el otthonról a lányukat?
Valószínű, hogy edzésben vagyok:DDD
Viccet félretéve évente néhány alkalomal iszok csak (szülinap, névnap, szilveszter, karácsony) és persze csak ritkán iszok meg fél litert. Én is öregszek, így már hamarabb megárt:DDD
Kicsiket iszok és sok kólát mellé, közben eszek is, ha kell akkor szünet. Nem tudom mitől függ, hogy mennyi árt meg, de van, hogy bármennyit is iszok semmi bajom nincs, de persze olyan is van, hogy 2 cl is megárt.
És a megárt annyi, hogy érzem be kell fejeznem, mert már nem vicces vagyok, hanem fárasztó....
Más meg máshogyan csinálja. Ettől még nem lesz rosszabb vagy jobb. Te fél liter pálesztól még jól vagy, más meg már egy decitől hányni fog. Akkor most? Te ettől jobb vagy? Nem. Meg rosszabb se.
Egyébként attól, hogy te azt hiszed mindenre emlékszel, még nem biztos, hogy úgy van. Elvégre amire nem emlékszik az ember, arra nem emlékszik ;)
Félre ne érts, nem akarom beléd beszélni, hogy volt ilyen. Csak megjegyeztem.
Nem kellene. Sok minden nem kellene, még is előfordul.
Én meg nem élem a fórumindító életét. Nem tudom mit miért csinál, azt se, milyen szituban történt a berúgás. Azt se milyen barát ez. Szerintem még ő sem tudja. Azt se tudom, hogy ez mászott-e rá. Egyszóval semmit.
Az a legnagyobb baj, hogy ő maga se tud dönteni, hogy ez jó, vagy semleges, vagy rossz.
Én nem fogom eldönteni helyette.
De fenntartom a véleményem, hogy én nem kattognék rajta, de én az én barátaimból indulok ki, akik nem bántanának. Mondjuk....nem is fürdetnének ott meg :D max. be a hideg zuhany alá, szigorúan ruhástól. Ha ő már ezen kattog, akkor minimum nem bízik a fickóban. De ezt senki nem fogja helyette megoldani.
Mondjuk, ha tényleg úgy nézett ki, lehet, hogy valóban csak lemosták. D
Mert azé' ahhoz gyomor kell. D
Kegyetlenül szomorú és lehangoló.
Hol vannk a szülők?
További ajánlott fórumok:
- Félek a szomszéd fáitól, olyan félelmetesek a szélben.
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Hajnalban remegéses, reszketéses, félelmetes ébredéseim vannak!Mintha hirtelen vki felijesztene az álmomból..Volt már vkinek hasonló?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Végre elköltözöm a szüleimtől. Félelmetes kicsit.