Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
holnap én is elzarándokolok a müllerbe, van egy -20% kuponom :))
néztem a múltkor a porokat és én is gondolkozom hasonlóban miután visszajöttem (akkor velem lesz az erő) :DDDD
sziasztok, gyors kérdés...a Müllerben találtam özön sajátmárkás turmix port, van- e valakinek tapasztalata az ott beszerezhető sokféle, igen jónak tűnő cucc kapcsán?
Nekem ma este keserűsó és utána t.diéta..
nem kóstolni, csak gyorsan lehúzni! brrrrrrrrrrrr :-(((((((((((
szörnyű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot. Én Herba.... porral fogytam 15 kilót 3 hónap alatt 59-re lement a súlyom.
Második terhesség és csokifüggőségem után meghíztam. Vettem tejsavóport (egy shake 2-300kaloria körül van)-de ittam úgy is hogy nem 3deci tejjel ráztam össze hanem jól felvizeztem. Ki lehet vízzel is keverni de én úgy nem bírom meginni. És meg is melegítem előtte a felvizezett tejet így olyan mintha kakaót innák. Ezzel is lement heti 1-2 kiló csak feladtam és újból csokihoz nyúltam. Holnaptól újból nekiállok és mellette elliptikus trénerezek is otthon.
Sziasztok!
Nagyon régóta eszem a fehérje porokat, kisebb nagyobb megszakításokkal.
Most újra kezdtem , de most nagyon keményen, napi 1,5 órás edzéssel, heti 1x3 órás, naponta szauna, 3x-i kaja pedig fehérjepor.
Reggel protein delit epr-fehércsokis változat, isteni, délben aktiv rizs diéta,( szintén por) este pedig forevert iszok.
Remélem néhány hét alatt lemegy 10 kg.
Viszont en is megneztem a naplod,es persze te is megnezheted a naplom,de az elso bejegyzeseket,mert mostanaban mast irkalok=majd megtudod a naplombol miert!:)
Teat es a kavet nyugodtan ihatsz,en csak shakekkel 50 kilot fogytam 1 ev alatt...:)Most ujbol kezdem,mert sajna a ceg ingyen suti,keksz,gyumolcs,barbi,pizzaja nem tett jot,20 kilo visszajott!:((((
Mar itt irom,ausztral shakekrol van szo,amit innen nem exportalnak,mivel sokan kerdeztek mar eddig is,de mivel az othhoniakat is nagyjabol ismerem,a lenyeg amit figyelni kell a doboz hatuljan,magas protein,alacsony cukor es zsir,es ha lehet tartalmazzon chromiumot(a vercukrot emeli=csokken az ehsegerzet)es ne legyen 670 Kilojoule-nal magasabb 1 adag!!!Altalaban ha napi 3x ihatod,az mar utmutato,mert a napi 2x- pontosan a magas szenhidrat/cukor tartalom miatt ,nem lehet 3x fogyasztani...
Kisse hosszura sikeredett,bocsi,de ezeket en a sajat dietamban figyelem es lenyegesnek tartom.A dokim is happy,mivel a cholesterol szint annyira jo,hogy meg- a sajat velemenye szerint- nem latott...:)))
Bocsi az ekezetianyert itt angol keyboard-m van csak.
na ha csak zsirbból fogysz az szuper :))
további sok sikert Neked, én még gondolkodom rajta, hogy bele vágjak e, akár úgy is mint Te. Egy hónap alatt mennyit tudsz így fogyni hogy csak azt iszod? Megvan a heti egy kiló? Köszi ha válaszolsz :)
amit írtál azt nem ismerem.
és nem, nem félek h visszajönnek, mert azt írták h itt zsírból megy ténylegesen a fogyás, és az ilyen gyors sima diétáknál, ahol koplal az embert, ott általában izomból megy, azért jön vissza.
igyekszem tartani, és tovább fogyni :)
köszi szépen :)
az edzőteremben biotech usa ultra loss shaket lehet kapni, erről mi a véleményetek? használja vki?
Dorkinc, így ahogy Te csinálod mennyit lehet fogyni? És nem félsz h vissza jönnek a kilók, ha visszaállsz a normális kajázásra? Köszi
én csak a turmixot iszom, meg zöldségleves levét.
amit te szeretnél azt lifestyle diétának hívják, amikor 1-2 étkezést helyettesítesz. azzal is lehet fogyni.
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?