Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
esküszöm felkötöm magamat!nálam egy deka se ment le..(
de azért örülök,hogy Neked sikerül!
majd éhen veszek,megyek mindjárt csinálok egy adagot.
na..kitartás..
nagyon kíváncsi vagyok mennyit fogysz a két hét végére.
Szia!
Én a könnyített verziót csinálom, tehát kicsit ebédelek.
Eddig 3 kg mínusz. :)
szia..)
na..hogy bírod a kiképzést? én nem ehetek most egy hétig és porozok..éhhalálon vagyok..de veszedelmesen.)
amúgy csokit meg pisztáciát összekevertem felesben ,tejjel..úgy nagyon fincsi..és sűrűbb,mint vízzel..eddig csak vízzel ittam.
ment le valamennyi?
Délelőtt megkaptam a porokat, ebédre ittam is már egy bögre csokisat, tejjel elkészítve.
Meglepően jó az íze, sokkal rosszabbra számítottam. :)
Köszönöm.
Most esténként általában, sokszor reggelihelyett, és ha szorít a nadrág egy teljes t.urbós nap. (Csak nem a t.porral, hanem egyéb fehérjeporokkal.)
Futás után is nagyon jó, regenerálja az izmokat.
És nem utolsósorban ízlik- egy egész polcnyi van odahaza: banános, málnás, pisztáciás, mogyorús, vaníliás, epres, sárgabarackos, capuccinos, meggyes, csokis, karamel....
gratulálok hozzá!!
olyan régóta isszátok?
Ó, az nagyon szép eredmény!:)
Gratulálok hozzá!
Remélem nekem is sikerül elérnem vele a célomat.
Ma rendeltem meg, péntekre megkapom?
Sok sikert!!!
Nekem és a páromnak is használt sokat.
Én 15 kilót (85-ről 70-re) fogytam, amiből csak 1-2 kiló jött vissza, a párom pedig 18-at (105-ről 87-re), amiből másfél év alatt csak 3 jött vissza, pedig ő csak vacsorára itta.
Ez kb. 3-4 hónap alatt történt meg.
Bio Slim Dou-t szedek mellette, az elég lesz szerintem. :)
A lányod mekkore súlyról indult és mennyit sikerült fogynia?
Szia! javaslom, hogy minden kiegészítőt is vegyél meg hozzá, pl a sav-bázis-t is. Nekem nagyon égett a gyomrom közben, idő előtt abba is hagytam emiatt. De a lányom simán tudta csinálni, fogyott is tőle.:)
Sok sikert!:)
Nekem az ilyen típusú dolgok nem használnak.
Vagy eszek- vagy nem.
Szerintem hanyagoljad az efféle egyoldalú táplálkozásos diétákat. Jóra még nem vezetett.
E helyett étkezz mondjuk Dukan diétával...ha már annyira ragaszkodsz a fehérjéhez. :)
Én jól bírom a léböjtöket is cukor mentes gyümölcslevekkel és vízzel.
De a turmix azért lenne jobb, mert ezzel tényleg zsírból lehet fogyni.
Nagyon sok tápanyagot ad a szervezetnek.
jaaaa,h Ő az:-))
Én is ittam régebben de rohadt éhes voltam utána,szal nekem szart sem ért!
Sziasztok!
Én remélhetőleg pénteken fogom elkezdeni a fehérjeturmixporral.
14 napos kúrára való adagot rendeltem:
csokisat, vaníliásat és pisztáciásat.
Mellette a Bio Slim Duo-t szedem.
Ha valaki ismeri esetleg, akkor örömmel veszem ha megosztja velem a tapasztalatait.
Biztos, hogy lassabban megy, ha nem elsőre vág bele valaki.
Tapasztalatból tudom.
Én sem tudom mérés nélkül megállni, ösztönöz is, ha eredményt látsz.
Centikben is méred magad?
Sziasztok!
Megfogadtam, hogy nem állok 2 hétig mérlegre, de nem bírtam ki :)
3 nap alatt eddig -0,7 kg-nál tartok :)
Már előtte is diétáztam, levest és salátákat ettem, illetve a keserűsőt is kihagytam, így ez remélhetőleg tiszta fogyás.
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el a TD-t.
Összesen 2,3 kg-tól szeretnék megszabadulni, ami nem sok de hónapok óta makacsul ragaszkodik hozzám... így végül is elhatároztam magam.
A béltisztítás részét kihagytam, annyira elszánt azért nem vagyok :)
Majd beszámolok az eredményről.
Szia csandi07!
Én is próbálkozom a welmix porral, de nem győzött meg, nagyon nehezen oldódik, csak ritkán fanyalodok rá.
A Norbi féle nagyon drága ennyiért.
Amilyeneket én iszok (testépítő boltból való), annak egy adagja 200-280 Ft között van.
Érdemes lenne egy "izomboltba" is bemenni kikérni az eladó véleményét.
A kalória mellett arra is figyelj, hogy mennyi benne a szénhidrát, és az egyéb anyagok.
Ha a fórum elejére visszanézel, olvashatsz a többiektől jóféle fehérjéket, én is azokat használom.
Gratulálok az eddigi eredményhez!
Sziasztok,
egy hete én is elkezdtem a welmix-et, reggeli és vacsi helyett. Ebédre kalóriaszegény dolgokat próbálok enni. és eddig még betartottam a napi 1 óra tornát, igaz csak itthon RR dvd-re. eddig 5 cm ment le derékból, kilóban 1,20 kg. most fogyott el a por, ma vettem megint. van valaki aki ezt issza??
nagyon szomjas vagyok tőle, egyenlőre más mellékhatást nem tapasztaltam. mondjuk a mellem mintha összeesett volna:((, de ez általában így van diétánál. érdekelne, hogy valaki próbálta már a Norbi féle shake-et? nem túl drága 2000, de csak 200 gr, 5 adag, de nagyon alacsony kalória, meg minden. írjatok. -7 kg a célom:(((
Sziasztok!
van valakinek összehasonlítási alapja a t..bó és a herba..fe porokkal kapcsolatban?
merthogy előbbi olcsóbb, utóbbi drágább, és ha ugyanaz az összetétele, akkor talán az olcsóbbat venném. köszi
Sziasztok:D
Most kezdek fehérje turmixozni, reggel cytogent whey prot iszok, meg edzés után, délelőtt meg délután 100%wpp-t:D:D
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?