Farmerama játék (beszélgetés)
Most regiztél - már megint-!
Hogy ígérhetett neked a múltkor?
Nagyon boldogok lehettek most,hogy olyan farmotok van!Olyan nagy szintű,és biztosan szép is! :(
Ti boldogok,vagytok én meg itt sírok! :( :(
Sajnálom a kutyusodat! Tényleg! És a nagypapádat is, akit szintén nemrég vesztettél el, ugye, jól tudom?
Akkor is írtad, hogy: "BOCSÁNAT MINDENKITŐL, MEGVÁLTOZOM, NE HARAGUDJATOK, SAJNÁLOM, SZOMORÚ VAGYOK, BOCSÁNAT, MEGVÁLTOZOM!", vagy valami hasonló. Tényleg megváltoztál, főleg a nevekben :)
Na, jó! Nekem van egy farmom, ha cserenapon megkeresel ott, akkor az a tiéd lehet. Így jó? 89. szintes, sas, pocok, piros ólak, jó kergések vannak rajta. De csak akkor, ha egyik fórumon se futok veled össze addig.
Többön is fent vagyok, ha azokon nem kunyizol, akkor a Tiéd.
tikktakktoe... :( Könyörgök nekem ajándékozd!! :(
Vagy akkor te gesztenye! Szépen kérlek titeket!Nekem nagyobb szükségem van rá,nektek van farmorok,nem meg egy sincsen!KÖNYÖRGÖK NEKTEK!KÖNYÖRGÖK!! :( :(
Hálásan köszönöm és adom is tovább gesztenyének az én megunt 86-osomat.
Ezt nem felejtem el!
És most mit fogsz csinálni a sok szabadidőben?
fatbird!!
Ne csináld megint,látjátok,hogy tit kezditek velem!
KOMOLYAN MEGHALT A NAGYPAPÁM,ÉN ILYENNEL SOHA NEM VICCELNÉK,,!MOST NAGYON MEGBÁNTOTTAL ENGEM FATBIRD,TÉNYLEG MEGHALT A PAPÁM,AKIT ÉN NAGYON,DE NAGYON SZERETTEM! :(
Gigca.. nem vagyok ideges,nem.. :( hanem kimondhatatlanul szomorú,nagyon unalmas farm nélkül!
képzeljétek meghalt a kiskutyánk,amikor hazafelé jöttem a suliból,akkor mondta el anyu,hogy meghalt "Maci" képzeljétek már 7 éves volt szegény!
Hú ha virágot kaptam fekete gyertya helyett!!
látjátok hogy a javulás útjára lépett!!
na rohanok
én is annyira nagyon-nagyon-nagyon szeretnék farmot, de 90 alatt szóba sem állok senkivel!
Ja, bocsika, szép napot!
én amúgy tényleg,nagyon megbántam amit eddig műveltem!Amúgy én a valóéletben nem vagyok ilyen!
Ma volt angol felelés,és kaptam kettő db 5-öst is!
Szóba felelés volt! :) Nagyon féltem,de hála istennek csak sikerült!
De mondjuk ez titeket úgy sem érdekel! :(
van persze:) jó kis fórum ez!! tudtam én mindig!
amúgy meg legyetek kicsit megbocsájtóbbak légyszives!!
Hát nem lágyul meg a szivetek??? az enyém nem de legalább nektek!!
KÉRLEK SZÉPEN TITEKET!MEG FOGOK VÁLTOZNI,EZENTÚL RENDES LESZEK ITT MINDENKIVEL!
HA MEGVÁLTOZOK AKKOR AJÁNDÉKOZTOK NEKEM FARMOT? :(
ITT KÖNYÖRGÖK NEKTEK,EZENTÚL RENDES LESZEK!
MINDENKITŐL BOCSÁNATOT SZERETNÉK KÉRNI,NAGYON SAJNÁLOM,MEGBÁNTAM MINDENT AMIT TETTEM!
NE HARAGUDJATOK RÁM,NAGYON SAJNÁLOM! :(
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?