Farmerama játék (beszélgetés)
Most cserenap van. De jókor jöttél, mert ha ninja nekem adja a 88-as szintű farmját, akkor én neked tudok adni egy 86-ost, amin rózsaszín ólak vannak és 15 millió csp.
Ahogy kérted a múltkor. És azóta lett rajta 2 pocokól is.
Elmondom, kiscsillag.
Regisztrálj 1, 2 stb. farmot.
Kezdj el dolgozni.
Járj ide fórumozni (nem koldulni)!
Ha jó leszel egy idő után kapsz majd farmot.
OK?
azért mert daninak,a tesómnak kértem farmot!És észrevették a modik,és letiltottak..
Mert nekem volt egy 82-es farmom,de a tesómnak egysem,és szerezni akartam neki is egy nagyot,hogy olyan legyen mint az enyim,és ezért kitiltottak örökre! :(
KÖNYÖRGÖK NEKTEK,SZÁNJATOK MEG,EZ AZ IGAZSÁG!NEM HAZUDOK,MIRE ESKÜDJEK NEKTEK MEG? :(
ITT KÖNYÖRGÖK NEKTEK! :(
KÉREM AKINEK VAN FARMJA,AMI NEM KELL,AZ AJÁNDÉKOZZA NEKEM,ESKÜSZÖM,HOGY ÉN GONDOZNÁM! :(
ÉS MINDENKITŐL ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK,NAGYON SAJNÁLOM,AMIT EDDIG TETTEM!KÖNYÖRGÖK,NE HARAGUDJATOK RÁM! :(
NEKEM MOST NINCS FARMOM!AZT MÁR RÉGEN ÍRTAM,NEM ITT ÍROM NEKTEK,HOGY MINDEGYIKBŐL KI LETTEM TILTVA,NINCS EGY FARMOM SEM!!! :(
KÉREM AKINEK NEM KELL FARMJA,AZ AJÁNDÉKOZZA NEKEM,NEKEM MÁR EGY FARMOM SINCS ESKÜSZÖM NEKTEK AZ ÉLETEMRE! :( :( mit tegyek,hogy nekem is adjatok?mit?? :(
de hogy is... ti boldogok lennétek,sőt mindenki örülne neki,ha én már meghalnék.. :( :( :(
Annyira utáltok engem! :(
nekem soha nem lesz olyan farmom,amiről ti most beszéltek! :(
kérem akinek van megunt... mindegy le sem írom,mert akkor megint csak mindenki bántani fog,.... :(
ninja.. de én most kérem!!
én kértem legelőször..persze senki sem köteles nekem adni! :(
akkor most kérem,ha valakinek van megunt farmja,akkor én szívesen átvenném,és gondoznám,esküszöm az életemre! :(
AKINEK VAN Ő ÍRJON PIRVÁTOT,JÓ? :(
KÉREM,KÖNYÖRGÖK NEKTEK! :(
NEKEM AKKOR MIÉRT NEM AJÁNDÉKOZ SENKI SEM FARMOT?? :(
NEKEM MIÉRT NEM?AMIKOR NEKEM 1 FARMOM SINCSEN! :(
Na látod, máris van farmaranyfád, ilyen mázlista vagy, a rózsaszín ólak és a sasok mellett :)
Azért ez nem fair ám, mindjárt irigykedni fogok.
Nekem nincs ám, és sírni is fogok nagyon.
Tudom,hogy sok munka van a farmokkal!Én is tudom,nekem is csak VOLT farmom!de mostmár nincs,mert senki sem ad nekem!
KÖNYÖRGÖK ISTENEM,VEGYÉL EL..LEGALÁBB TI IS BOLDOGOK LENNÉTEK,HA ÉN MEGHALNÉK MÁR,IGAZ ÖRÜLNÉTEK NEKI? :(
ninja.. fatbird stb... mindőtök csak utáltok engem! :(
direkt írjátok,hogy nektek milyen jó farmotok van,nekem meg farmom sincs,egy sem!Mindből kitiltottak! :(
KÖNYÖRGÖK NEKTEK,NE BÁNTSATOK ENGEM,ÉN SE BÁNTALAK TITEKET! :( :( :(
NINJA NEKEM AJÁNDÉKOZOD A FARMODAT?VAGY VALAKI??
FATBIRD..TÉNYLEG TE VAGY JOHNMARI!
ITT IS VAGY!
SZIAAA! ÉN TÉGED IS SZERETLEK MARIKA! :)
Tegyük hozzá a történelmi hűség kedvéért, mindenki oktalanul utál.
Medig Te gy kedves 13-63 kisfiú-nagymama vagy:)
Ezen a néven tiltották ki két nappal ezelőtt, csak elgépelte:)
JhonMari volt:D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?