Farmerama játék (beszélgetés)
Hiányzott, mi??! :)
Nem tudom, egy másik fórumon is Ő van-e oly sok néven, de tk. Germany, hessler, meg hogy is hívják? ...
Megvan, Sucked! Hát, az Angyal kutya f... hozzá képest XD
Szia!
Hogy került a képedbe erikaflowers??!
Zümmike drága, legalább a fantáziádat használd már! Egy kedves ismim pont a Zümmike nevet emlegette bosszúsan, hogy jól átverte. Te meg annyit tudsz, hogy egy z-t lecsípsz, meg hozzáteszel egy nevetségesen egyszerű számsort??!
Ha már farmozással nem töltenéd az időt, legalább annyit tegyél meg, hogy egymástól merőben eltérő neveket találsz ki!
Amúgy meg te buktatod le magad, mint most is. :D XD
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!
Én nem vagyok, olyan mint erikaflowers, nem vagyok telhetetlen!
Kérem akinek itt van megunt farmja 70. szint fölött, amit persze nincs kifosztva!Az kérem írjon nekem privát levelet, és megbeszéljük!Előre is köszönöm szépen!
Sziasztok!
Egy apróbb hiba miatt sajnos a Farmerama Sörfesztivál 2012 event néhány percre elérhetővé vált a játékban.
Természetesen a hibát kijavították, az event elérhetőségét, pedig kikapcsolták.
Azok a szemfüles gazdák, akik serényen elültették a event növényeket, ne aggódjanak az event valódi indulásakor (várhatóan 14:00), meg fogják kapni a magokat és azokat újból elültethetik.
Amire ügyelnetek kell, hogy ha már elültettétek, ne töröljétek a földből (forgó virág van a helyén), mert akkor az event induláskor nem kapjátok meg a kezdőmennyiséget.
Azok a gazdák akik belekezdtek a gazdaköri részbe, az event indulásakor ugyanonnan folytathatják, ameddig eljutottak.
Elnézést a kisebb kellemetlenségért.
További jó játékot és sikeres eventet kíván
A vetőgép nem hajlandó kirakni a malátát, ha kézzel kirakom, akkor pedig eltűnik :) Az egyik farmomon. A másikon sikerült elvetni, de csak napraforgók pörögnek a helyén.
Remekül indul, szokás szerint :)
Sziasztok! Gyorsan valaki összegezné nekem mi/mik kellenek majd az eventhez?
Köszike előre is :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?