Farmerama játék (beszélgetés)
direkt siratattaok engem?? :( :(
Eddig is szomorú voltam,most meg még jobban az vagyok!NEKEM SOHA SEM LESZ OLYAN SZÉP FARMOM MINT NEKTEK!mert engem mindenki csak utál!! :( :(
fatbird!
Kio vagy te??? Honnan ismersz??? IRJ PRIVIT!!
Te vagy JohnMaari??? Te vagy az?? :O :O :O
JohnMari? Így írva? :)))
Ezt a nevet is megtanuljuk. Ez a jahjj is annyira jellegzetes :)
Malátagabona: 30300 db
Festékpaletta: 55 db
Alma: 30 db
Dió: 20 db
Körte: 50 db
Szilva: 40 db
Cseresznye: 35 db
Ginko: 25 db
Napraforgó: 1000 db
Zab: 625 db
Kukorica: 1200 db
Burgonya: 1000 db
Eper: 650 db
Paradicsom: 500 db
Uborka: 1200 db
Rebarbara: 1400 db
Édeskömény: 1000 db
Kecske: 30 db
Pulyka: 50 db
Juh: 60 db
Disznó: 65 db
Tehén: 60 db
forrás: hivatalos, csevegő
Még egy:)
Aratómunkás akció
misspa itt a link [link] de ha baloldalt lefelé görgetsz mindent megtalálsz, ami eddig volt, ez pl. a 10. oldalon van.
[Farmerama100] pedig te vagy az, mert én most nem azt irtam, hogy csapatka, azt régen irtam neked, de most nem becézlek.
[JohnMari] (L/64)
Sziasztok! Le tudná valaki írni azt az előbbi linket, amin megnézhetem a szülinapi eventet?
[misspa] (L/42)
Jahhj johnmary vagy ki a franc,de szépa szád,nem tudom ki a a csapatka,nem is érdekel,ja és vénasszony léttedre,még ilyez hogy köcsög,nem ég le a pofájáról a bőr??Lesülhetzne!
[Farmerama100] (F/13)
[Farmerama100] már megint kinyerálsz, te kis köcsög. Mindenki tudja hogy te vagy a csapat, csak már égett a fejed, és nevet változtattál. Túrjad a földet, és ne kunyerálj. Én különben néha már unom a négy farmot, de akkor sem adnám oda, ha fizetnél, pofátlan.
[JohnMari] (L/64)
Sziasztok,akinek van megunt farmja,és elajándékozná nekem,az ide irjon,kérem: robi6663@freemail.hu előre is köszönöm! :)
ETIKAT!
KÉRLEK ÍRJ VISSZA,NE VERJ ÁT!AKKOR MIÉRT ÍGÉRED MEG NEKEM??????????????????????????????????????
Átfelé lépkedni? :)
Mi a logika abban, hogy ha a tesónak nem kell, akkor kér cserébe egy másikat?
Egy újabb gyöngyszem:)
2011. dec. 27. 18:50 | Írta: Farmerama100 | 0 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy 76.szintű farm,ami már nekem nem kell,akinek kell annak szívesen odadom az övéért cserébe,mert ez a farm a tesómé akinek már nem kell,mert azt mondta,hogy már unja,hogy nem tud "átfelé lépkedni" a szinteken,tehát nem baj ha kisseb farmot adtok mint a 70-vagy 60,szintűek
tehát akinek kell,az övéért cserébe az erre az e-mail cimre irjon:
robi6663@freemail.hu
Előre is köszönöm,az a szabály,hogy a legeslegelső ajánlatot fogadom el!
Bye!
Na végre! Ezt vártam!
Most már biztosan megállapítható, ki is vagy! Te vagy a legundokabb, legarrogánsabb kiabáló, akit ismerek ;)
etikat
CSAK IS NEKEM ÍGÉRTE A FARMOKAT!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?