Farmerama játék (beszélgetés)
Kedves Etikat!
Azokért én is sorba állok!!!!
( XDXDXDXD ;) )
Etikat!
Írtam neked levelet!Meggondoltad magadat?Remélem,hogy tényleg nekemszeretnél ajándékozni 4 db 80-as szintű farmot!pont ahogyan leírtadVÁROM A VÁLASZT! :(
ETIKAT!!
ÍRTAM NEKED LEVELET!REMÉLEM VÁLASZOLSZ!
Sőőőt:
"Akinek van megunt farmja..az kérem irjon erre az e-mail címre..robi6663@freemail.hu,vagy a farmomra: picicsapat előre is köszönöm!Sziasztok"
Hivatalosban a Fair Trade csevegőtopik (Google a barátnőm).
Ez a picicsapat nem ismerős valahonnan? ;)
Robert Nagy
Sziasztok.akinek van megunt farmja, az irjon erre az e-mail cimre: robi6663@freemail.hu előre is köszönöm, sziasztok! :)
63 éves nagymama, 25 év boldog házasság, stb..
Nagy Róbertként.
Hm.
Hány neved van neked???????
Tényleg nem vagy pofátlan! Zümike is 70 fölöttit kért! Akkor hogy is van ez? Te ma regeltél! Ő tegnap. Nem jársz te suliba? 13 vagy!!!
Ki van kapcsolva az animáció a játékodban?
Nekem attól szokott belassulni, néha magától visszakapcsol.
Sziasztok!
Volna valakinek ötlete mit csináljak? Totál le van lassulva a játék, nem hiszem,hogy a gépemmel van gond,mert reggel még nem volt semmi baja.Másnál is van ilyen probléma?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?