Farmerama játék (beszélgetés)
Egyébként nem valami nagy nyeremények vannak...
Sziasztok,láttátok a Lengyel függetlenség napját?
A Lengyel függetlenség napja alkalmából egy ideiglenes küldetés lesz elérhető a gazdakörben.
A feladatok elvégzésével igyekeznünk kell, hiszen csak 24 óra áll a rendelkezésünkre:
Az esemény várható kezdete: 2012.11.11 (vasárnap) 13 óra
Az esemény várható vége: 2012.11.12 (hétfő) 13 óra
A rövid időre való tekintettel egy egyszerű feladatsorról van szó: három szintes a küldetés, és mindent lehetőségünk van a pajtából teljesíteni.
(Nincs szükség felreppenőre, vagy új növény termelésére.)
90 Alma
850 Vadszeder
850 Eper
575 Vörös áfonya
90 Nyúl
50 Kacsa
50 Disznó
40 Ló
1650 Napraforgó
1150 Orchidea
645 Ibolya
775 Búzavirág
Ezek kellenek a szintek teljesítéséhez.
Tudja valaki, hogy a cirkusz milyen időközönként jön a farmra?
Sziasztok! Köszönni meg elfelejtettem az előbb! Bár úgy tűnik nincs is kinek.
Az én piacomon "csak" 130 csp. Muszáj volt venni, mióta létezik tojásfa azóta tyúkot nem tartok.
Jó reggelt,mindenkinek,bár én most megyek aludni. be kellett vetnem 1 csatnit mert nem lenne meg a növényem.Pulyka nincs a piacomon, "tik" extra áron ( 170 csp/db. Hihetetlen.
onnan regisztráltad a farmot is? Ha igen, akkor katt bal oldalt fönn a nyitott ládikára, megkeresed az sms-ben történő aranyrendelést, katt és megmondja, milyen számra kell küldened, milyen tartalmú sms-t!
sziasztok szerbiábol hogy tudok sms utján farmaranyat feltölteni , kérlek segitsetek , köszönöm
köszi szépen a választ :)
Hamarosan. Pontos dátum nem ismert.
sziasztok nem tudja valaki hogy mikor lesz újból csere lehetőségek ? !
Sziasztok! Nálam nem tudom miért az egyik farmomon engedi vetni az új növényt a két területen, a másik farmon, pedig csak az elsőn.Tudja valaki , hogy miért? Mert én nem találok rá magyarázatot.
A növények már megvannak. :)
Jó reggelt.
Mi az az alig?? 362 db van az egyik farmon. A másikat nem néztem.
Nálam az erdőben xxles fák vannak, gesztenye és rózsaszín ólak, a bahamán csak bromélia és gránát alma, de alig hiányzik felröppenő.
Jó reggelt. Az én piacom este szárnyalt. Minden a helyére került, nincs össze vissza.
Szép reggelt!
Melyikeken csinálod? Írd meg pm, és küldöm...
Repkednek az egerek, de elég gyatrán.
Ahol jó sok tp-ét ad azt teljesítem.
Ha teljesítem a házikóban az eladást a vevőknek, akkor milyen megrendelőpontokat kapok? Mit lehet vele kezdeni? Érdemes vele foglakozni?
Nekem hál' Istennek, megvan minden növény, ami meg nincs, az kijön a napi 100 alapból... A menta nem akar haladni :( de amire kell, az asszem, meglesz 4-en. Most a piac nem nagyon érdekel, berágtam a hüle sorba rendezési elven :|
Nagyon lassú volt a piac is. Pedig alig vettem 2-3 tételt. Ajándékot küldtem, és kevés földet is cseréltem. Ennyi.
Semmi gond :) Ne dühöngj! 2 óra? Hogyhogy?
Akkor bocsi, elnéztem. :))) De már nem láttam a dühtől. 2 óra 2 farm, az kiborító.
Drága! Ott van a 2. sorban :) 475 egér, 5000 menta, 50 tyúk, 30 dió, 1450 köles, 50 nyúl, 835 kukorica, 1650 zeller, 52 kacsa, 25 őszibarack, 1450 burgonya, 1275 édeskömény, 45 körte, 1850 vadszeder, 650 eper, 73 pulyka, 35 szilva.
Ott van a bal alsó sarokban, fehérrel írja is hogy ajándékkód. Mellette a pipa is ott van.
Szia! Hová lehet beírni mert eltűnt a kódos ablak alulról a hírek táblából?
További ajánlott fórumok: