Farmerama játék (beszélgetés)
Baratnod??? Tudod mit szerencsed, hogy anyi bajom van, hogy nincs kedvem veszkedni velled. A citrombebi mar ugy sem az enyem.
Es baratnok nem vagyunk, nem leszunk.
Mert kellet nekem pont most beneznem???
Sziasztok, szép napotkívánok nektek, és jó veteményezést.Kókuszkám annyira örülök, hogy látlak, gondoltam írok, én is létezem, de melózok is, és én is csak olvasó módban vagyok, igaz klubtag voltam, de onnan meg kitették a szűrömet, mert egy darabig nem voltam (új munkahely, sok meló, a farm meg aludt)deeee most, mobilnettel reggelente vetek, és elolvaslak titeket.Én is szeretem ezt a fórumot, mert sokszor nincs időm a rendest olvasgatni, ezt meg átfutom....áhán...ez kell...gyorsan beveteményezek, és góóóó gyorsan visszaáll a melóba...a clges gépen nem lehet netezni, így kénytelen vagyok mobilnetezni, ha eventezni akarok. :-;
Aki még hiányzik a fórumról a double....sokszor olyan jó tanácsokat adott!!!!
Kezdet barátném is nagyon csendben van....biztosan sok a dolga...vagy nem tudom mi lehet vele....
Cserenap....hát...jobb privátba, én is azt mondom, mert sokszor az ember nem is tudja kibe botlik bele, deeeee tisztelet a kivételnek, itt azért egy jó kis társaság műxik!!!!A zavarosba tévedőket ahogy olvasom, kidobja a hálóóóóó...egy idő után nem jönnek, ráunnak....
NA CUPPP mindenkinek, vessetek, arassatok, és remélem holló ólat rejt majd a kép.Legalább lenne még1.Pusssz:Magdus
Sziasztok. Jó reggelt.
a Dorka képén egy újabb holló ól van. Lehet terményt adó is.....mennek a találgatások.
Jó reggelt! A jó emberek zárt fórumokba menekültek, mindenki másikba, itt pedig csak a régi olvasók és egy-egy beeső klubos van. Én is sajnálom, hogy így alakult. Kezdet férje sajnos kórházban van, és a nyakába szakadt minden, így annyi időt sem tud itt tölteni, mint régebben!
Dorka! a képet sajnos nem tudom megnézni, pedig két üres helyet is kitöröltem. Azért köszönjük, hátha van olyan, aki sokkal ügyesebb, mint én (helyesbítek: biztosan van)!
Jó reggelt!
Engem még nem tiltottak ki,(párszor ugyan töröltek)
azért szabad néha hsz-t írnom?
Ez a kitiltás belépő a fórumba vagy mi?Egyre többen dicsekednek vele.
Sajnálom egyébként,hogy így ellaposodott a fórum,én már arra vetemedtem,hogy a bp fórumot olvasom.Sajnálom a régi jó társaságot.Kezdet is hol van?Mi van vele.Hiányzik.
Szép napot !
Jó reggelt,Új kép,nézzétek meg,érdemes!
Jó reggelt.
1 kis kitiltás csak jobban felspanolt engem :)
:)
És most miért léptél ki az olvasó üzemmódból?
:)
Már megint holló. annyi van belőle, tele a padlás:)
ez most nagyon lightos ajándéközön.
Annyival egészíteném ki a Kókusz által leírtakat, hogy a közelgő cserenappal kapcsolatosan óvatosságra intselek!
Nagyon elszaporodtak itt a csalók, akik kihasználják a kezdő, vagy nem elég "dörzsölt" játékosokat, tehát ha értékesebb kergés tárgyad, ólad, cukor-méz-sófád, vagy tanodád van cserére, akkor vagy régi, megbízható partnerrel cserélj, vagy a léghajón!
Szia. Örülök, hogy ísz, hogy itt vagy, de tényleg sok volt mostanában a visszaélés ezen a fórumon. Kérni nem szégyen és hidd el, akik itt voltak azoktól én is kértem sokszor segítséget. Volt olyan, hogy utolsó pillanatban váltottam ki a lekvárfőzőmet egy segédfarmon, mert akciós volt a töklekvár receptje. Itt mindenki összefogott, hogy sikerüljön megszerezni...na, meg mesélhetnék még. Cserenapon itt egymás között bárkinek adtunk csak úgy ólakat, fákat, önzetlenül ajándékba. Kértem én is, adtam én is. Abban igazad van, hogy előbb meg kell ismernünk a fórumtársakat egy kicsit, hogy bízni tudjunk benne és nyitni felé. Reméljük visszajön a fórumba az élet. :))
Írj nyugodtan, ha tudunk segítünk, hiszen senki nem tünt el, csak mint olvasók vagyunk jelen. :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?