Farmerama játék (beszélgetés)
Azok a tejfeles agyag edények, (köcs.gök) Azt hiszik sokáig szórakozhatnak velünk.
Rá érek, az idő nekünk dolgozik. Jegelem a farmokat.
Nem mi élünk a játékból beszedett pénzből, hanem ők.
Engedni fognak.
Vagy játszhatnak-vethetnek a saját találmányukkal ők.
Nagyon egyet értem most veled.
MEGJÓSOLJAM MI LESZ???
Kölföldön évek óta csak a tiltott programokkal vetettek.
Nálunk kb ??? fél éve van. Vagy kicsit több.
Rengetegen abba hagyják a játékot. Én most minden farmon csak ólakat, és fákat rakok.
Azért sem veszek aratót, és a gazdakörből sem váltok ki, pedig van.
Csak immel-ámmal néha leszedem 1-1 farmon a termést.
Csak 4 farmon. A többin max a fejlesztéseket.
És ki fog most eventezni, ezen a lessú lefagyós játékkal??
ENGEDNIÜK KELL, Elérhetővé kell hogy tegyék az arató gépet mindenkinek.
Különben becsukhatják a "boltot".
Kézzel egérrel, nem fokok 1 farmot aratni kb 50 percen át.
Javaslom mindenki csak a legfőbb farmján tevékenykedjen.
Akkor tuti látni fogják hogy ez a rablás, aranyért venni minden cart, aratót is, nem megy tovább.
Ma, 15:40 #183
dybiii
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 29
Kedves Irukandji!
Te most, ahelyett, hogy válaszoltál volna, törölted a hozzászólásomat.
Elegáns megoldás, nem mondom. Pont mint a hibásan működő rendszer miatti, valós büntetés.
"Tehát nem bizonyított, csak vélt. Azért ez nagy különbség. Vélelem alapján bármilyen szankciót alkalmazni, elég érdekes felfogás. ...."
Persze, hogy nem ez csak a birkák paráztatása.
Kérdés nélkül nyeld be a rendszert, ne próbálj ki semmit. Fizess fizess fizess:)
Biztos, hogy ugyanaz volt.
Volt a proginak egy honlapja, na az kb 2 órája már nem elérhető. Szóval a bp srácok, most lehet komolyan bekeményítettek. Persze nem csoda annak a programnak volt fizetős verziója is, ami már jogilag is büntethető. Mármint az árulása.
dybiii
Fórum-zöldfülű
Összes hozzászólás: 28
Idézet:
~Irukandji~ eredeti hozzászólása
A rendszer tiltott program használatát észlelte, ezért letiltott egy időre. Hogy ebben mennyi volt a szándékosság mellékes. Ha a program továbbra is ott van a gépen, következő alkalommal hosszabb időre vagy akár véglegesen zárolásra kerülhet a farm.
Tehát nem bizonyított, csak vélt. Azért ez nagy különbség. Valószínűleg közöttetek nincsen jogász, illetve nem jártatok életetekben a jognak asztalánál.
Vélelem alapján bármilyen szankciót alkalmazni, elég érdekes felfogás. A modern jogalkalmazás azt az elvet vallja, inkább ússza meg 10 bűnös, mint akár egy is ártatlanul szenvedjen.
Köszönettel egy nyugalmazott jog értő. (Sajnos az igazságérzetemet még nem nyugalmazták)
Figyelem, torta149 gazda!
A felhasználói fiókodat lezártuk nem megengedett program használata miatt. 1:55 óra múlva ismét elérheted a fiókodat.
Ha megismétlődik az eset, folyamatos kizárásra is számíthatsz!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?