Farmerama játék (beszélgetés)
Tisztelt Dundy!
A kiléptetésed azért történt ,mert ide a fórumra tudtál írogatni,míg a klubba egy kukkot sem!
Tudom hogy nem túl pörgős az egész,de ha nem oda írsz,akkor miért akartál tag lenni?
Már befogadtunk...:))
Mi jót sütöttél mostanában a vendégeknek?
Igen az lehet, aki mindennap kinyitotta az már régen megkapta....:)
Jó reggelt
farmertáma ??? Ilyen clubb is van??
Igaz én eddig sem néztem milyenek vannak. Időm sem volt rá.
2-ben vagyok, mindkettőnek megvan a maga varázsa-értelme.
Tisztelt Arial!
Nem köszönöm meg amiért kizártált a farmertáma klubból.Azt gondolom,amikor olyan helyzetben leszel mint több játékos, és ellened cselekednek, meg fogsz lepődni.Ebben az évente többször vette PC-t, persze használtat, mivel egyedül nevelem 2 fiamat ( igéányeik mint a csillagos ég, 20, 15 évesek)A döntésed elfogadom,esélyem sincssmása,de ha veled ez töreténik,akármilyen szintzen is ne háborodj fel.! nTovábbi szép napot.
sziasztok:)))
deeeeeeee ... :( :D
de pár évig meg van arató-vető stb :D engedélyek :D
Szia, ezer éve nem jártál erre!
Nem mondod, hogy az összes aranyat eltapsoltad már, amit Teddel szereztél??? :D
kukucs:)
milyen segédeszköz a téma?:D
multkor olvasgattalak titeket és megakad a szemem vmin. (vagy lehet a motoron olvastam?:D nem tom.. )
mellék farmos olcsó árulás főfarmra.. hogy valami programmal halásszák el az ember elől a motyót..
úgy egy jó hete ez megszünt. átér minden a helyére:)
aranyozás továbbra is halott ügy nálam.. tiltott a macis videó óta minden. még a magyar is:D nem is merészkedek sehova. easy se lett azóta elindítva. bár már kedvem meg türelmem se nincs hozzá. sőt néha a farmhoz se. 85. szinten vagyok.. szeretnék 100ig eljutni.. de lehet nem lesz belőle smi :D pláne arany nélkül :D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?