Farmerama játék (beszélgetés)
Szia!
Reméljük, hogy ez a helyzet csak átmeneti, és a fórum újra a régi lehet! Addig is kérdezz nyugodtan ha megakadsz, olvasó-üzemmódban itt vagyunk, és segítünk, amiben tudunk!
bORFESZTIVÁL
A farmon is közeleg az ősz vége, mi mással is zárulhatna, mint egy hatalmas szüreti mulatsággal, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat!
A fiatalok megkóstolhatják a frissen préselt mustot, az idősebbek pedig a korábbi évek leszüretelt, érlelt változatát fogyaszthatják!
Az event kezdete: 2012.november 12. várhatóan 14:00
Az event vége: 2012. noember 20. várhatóan 14:00
Az event jellege: növénytermesztős, felreppenős
Az event növénye: Piros Szőlő, Zöld szőlő
Az event felreppenője: Parafadugó
Az eventhez szükséges minimum szint: 2. Csak a Főfarmon, és Szédült szántón elérhető.
Az egyes szintekhez szükséges hozzávalók listáját itt találhatjátok.
A következő szint mindig az előző szint teljesítése után válik elérhetővé!
5 Parafadugó
500 Zöld szőlő
10 Alma
10 Parafadugó
400 Piros szőlő
100 Vadszeder
25 Parafadugó
1000 Zöld szőlő
20 Dió
45 Parafadugó
700 Piros szőlő
150 Burgonya
55 Parafadugó
1500 Zöld szőlő
25 Szilva
70 Parafadugó
1000 Piros szőlő
200 Eper
85 Parafadugó
2000 Zöld szőlő
30 Szeder
105 Parafadugó
1300 Piros szőlő
35 Körte
125 Parafadugó
4000 Zöld szőlő
300 Vörös áfonya
200 Parafadugó
2000 Piros szőlő
40 Cseresznye
Sziasztok!
A fórum igyekszik talpon maradni. Sajnáljuk, hogy a régi és tapasztalt játékosok (akiktől én is sokat tanultam) elmenekültek zárt klubbokba. Mi, akik még nem elég hozzászólással és ismeretséggel rendelkezünk később jutunk hasznos információkhoz-tisztelet a kivételnek,mert még akadnak önzetlenül segítők.
Én azért szeretem olvasni a fórumot, mert meló és gyerek mellett el kell némi segítség ügyes-bajos farmos titkok megismerésére.
Köszi a segítségeteket és írjatok még sok-sok jó dolgot ebbe a fórumba is!
Szia! :))
én is azért vagyok ott, ez a fórum már készül meghalni...:(
a régi szép idők...
hol vannak már??? :(
puszi
Szia Szilvi!
Végre látni itt régi játékost is, sajnos a többség tényleg zárt fórumba menekült. Ott legalább nem kell folyamatosan olvasni a jobbnál jobb csereajánlatokat (adjatok tanodát, adok érte mókusodut vagy kengurut stb :)))
Sziasztok új zárt klubb nyílt Csacsogó gazdák néven, várjuk régi kedves farmeramás társainkat :)
ide is jelentkezhettek: Farmeráma clubb zárt
csak aktív hozzá szólók jelentkezését várjuk, és régi tagokat...
Jó reggelt.
Én nem bántam, legalább nem kellett leszedni az erdőt és a bahamát.
Nincs sok pihi az eventek között az tény. De talán ez a legjobb hogy állandóan van valami, nem "pang" a játék, mint pl a kertbirodalom.
3 éve kertezünk, de kicsit kezd unalmas lenni, szintek között is nagy a különbség, semmi extra, semmi event, stb...
Most viszont nem értettem miért csak az első 2 kertbe lehetett vetni a m.mentákat, eddig a többi meg mehetett az összesbe, kivéve a haloween eventnél.
Újabb event lesz holnaptól?
Remélem nem 8 órás lesz mint most a macskamenta volt.
ezt olvastam de nyeremén ysehol sem
meg kezdés
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?