Farmerama játék (beszélgetés)
nekem elég kettő :) annyi mindent kaptam ma csak úgy, hogy most én is jótékonykodom :)
a bájital pedig elkelt :DDDDD
Még mindig kellene ügyes pólópakolók,kapura rúgás ezek hiányoznak a paszulyomról.Lenne valakinek?
Van bájital fa,bagoly,és 1 tojás fa is.
gratulálok!
ügyes vagy! :-)
úr isten, mi van itt???
let tanodááám:)))))
piros guanoért... léggömbön:D
LÉGY OLY KEDVES ÍRD MÁR KI, KIKET VÁGTAM ÁT, ÉS AZT IS, HONNAN LOPTAM.
ELLENKEZŐ ESETBEN, LÉGYSZÍVES NE GYANÚSÍTGASS MÁR ENGEM.AZ A 2-3 SZEMÉLYT IS ÍRD MÁR KI, AKIKET VELED EGYÜTT MEGKÁROSÍTOTTAM, ÉS TUDJÁK HOGY ÉN EGY SEMMIREVALÓ FARMOS VAGYOK!!!!
ELLENKEZŐ ESETBEN ÉN FOGOM KIÍRNI MÉG A RENDES FÓRUMRA IS, EGY SEMMIRE VALÓ NŐ VAGY!!!!
Isten ments, hogy küldj valamit is.
Tojástojót minden kezdő kap itt ajándékba. Én is kaptam nem rég;)
Mit ürítettem ki???
Soha senkit nem vágtam át!!!!Ezt kikérem magamnak.Egyetlen 1 farmodról sem vittem el semmit!!!!!!Átírni se írdad át, azóta is csinálva van, fejlesztve, meg lett csinálva egyiken a pék, a másikon a lekváros, a farmaranyból lett fa, abból lett farmaranyfa, abból lett véve recept, és fejlesztve van a lekis!!!A másik, ha benéznél a farmjaidra, látnád, nem tűnt el semmi, csak csinálva vannak...De tudod mit...a te kezedben van a jelszóváltás lehetősége...válts rajta jelszót, és akkor nem fogsz itt ilyen szemét módon meg gyanúsítani.
A másik, amit kaptál unalomtól farmot,(kicsi szintest) azt én cseréletem vele, én adtam neki egy x15 farmot, unalomtól pedig kaptál egy kicsit, amit szerintem a nevedre is írt!!!!
Én cseréltem vele, hogy neked legyen kicsid!!!
Erre te írtad van pár kicsid....már nincs időd...meg törölteted, erre írtam, ha kell besegítek...de el nem vittem semmit.
Akkor nem lenne rajta denevér, millió fa...guanós...
Mai napig át se írtad!Én meg fejleszgetem, mikor van időm!Deeeee el nem vittem róla semmit.
Hedonistamamától évekkel ezelőtt kaptam egy farmot, be tud rá lépni, nem lett átírva, már nagy szintes, mikor kaptam kicsi volt....mai napig meg van rajta minden!!!!!Soha nem vittem el senkitől semmit!!!!Akivel meg cseréltem, becsületesen előre küldtem, és meg is kaptam, amit cseréltem.
Amit mondassz az aljas rágalmazás, ezt én is írhatnám rólad!!!!De tudom nem lenne igaz, mert nekem eddig veled semmi bajom nem volt....becsületesen fejlesztgettem a farmokat!!!Magdi
Sziasztok!
Medvebarlangot, jávortanodát keresek.
Pisztáciafa, gránátalmafa, brazildiófa, csillaggyümölcsfa érdekelne.
Ha valaki cserélne velem írjon privátot.
Rengeteg értékes ólam van, fám, és magas tp-t adó kergés cuccok (pl:bajnoki kupa rengeteg)
Szép napot!
Vagy tojásfára, vagy tojástojó területre van szükséged.
Ha megadod a farm nevet, küldhetek egyet ajándékba.
(tojástojó területet)
Ha ide kiírod, hogy szükséged van rá, gondolom tízen fognak neked küldeni:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?