Farmerama játék (beszélgetés)
És igen, elérkezett az ideje az egyik legnépszerűbb visszatérő akciónak, az ajándékozási és kereskedelmi eventnek.
A kezdés várható időpontja: 2012.11.23. 14 óra
A befejezés várható időpontja: 2012.11.27. 14 óra
sziasztok
jól olvasom, megy már a cserenap?
Mert neked az is sikerül ami másnak nem. :))
De lehet változtattak már.
Sziasztok, háááátttt, nem mondasz újat, ezen már én is agyaltam,1.) az ajándék küldés....eddig ment mint a karikacsapás, most meg...a posta átalakítása, azt nem értem, ami jó, mi a manóért cseszik el..nekem a régi jobban tetszett.A gyűjtő album is összement, de lehet csak az én nézetembe...az előző másabb volt nem???A piac,.....sokszor vissza kérdez, tuti megveszed???máskor meg nem, ha épp elvitték az orrom elől, idő mire kihomokozza magát, és újra látni engedi a legfelső megvehető dolgot...
A megrendelések...a nagyon örülni tudok, meg nem is....örülök, hogy szép tp-t ad a megrendelés, de olyan magas számba 100-as szábna kér mindent, hogy elég termelni...igaz tp- ad érte, meg néha csp-t is, de a trópusinál a nagyon csak tp-seket kapok napok óta....
Ami nem tetszik benne, eddig legalább láttam kiírva miből mennyi van a raktáramba, most még külön nézzem azt is nehogy épp az utolsó búzát, vagy állatot adjam be, mert ha meg épp event lesz, nem tudom megoldani.
Lassan már minden megváltozik a játékelemek közzül, semmi nem a régi....
Cserenap:jó is meg nem is...
mert ha bemásznak a farmra...áááááá...rossz belegondolni...viszont ha csak rakosgat az ember fia-lánya, az jó dolog....Én is nyáron, mikor új melóhelyem lett, a farmról csak álmodoztam, se időm, se energiám, se kapacitásom nem volt farmozni...deeeeee 2 hét után már lelki beteg voltam, mert nem voltam a farm közelébe...
Olyan elvonási tünet szerüséggel....
Tudom, majd írjátok, ott vannak a gyerkőceim, de tanulok velük, és ugyan úgy meg csinálom a melómat, csak a nagyra hosszúkat ültetek, meg fa van, ami most jól jött, meg állatok, sokszor az eventeket meg se tudom csinálni...vagy csak suttyiba a cégnél mobilnettel...
Evamaria ne add fel....hidd el, hiányozna a farm!!!!
Cupp:Magdus
Ui:aki ringlót kért, küldöm, csak kellene a farmneve!!!
Pedig így volt az tuti az elején.
Most nem tudom hogy lesz.
Kéne nekik írni minden farmunkról. MOST MÉÉÉÉ NEM lehet ezt vagy azt cserélni.
Szegények tuti begyógyszereznének.
Ma nem lennék a helyükben.
Így van. Valamelyikük nem volt bejelentkezve.
1 léghajón kell lenniük, különben nem tudná jelölni a cserét, sőt nem is látná.
Sziasztok!
Első sorban a modik a hivatalosban. Géppuska sebességgel kell majd nyomniuk, a del gombot;)
És,,,, én így tudom.
Eddig úgy volt hogy CSAK HA BE VAGY LÉPVE az adott farmon ahol cserélni akarsz,akkor jön létre csere.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?