Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok. kapura rúgást szeretnék, szép szülinapi ajándék lenne :D plusz keresek még csillaggyümölcsfát és brazil diót... cserébe van tej meg tojásfa, és egyéb titokfák,ólak pók is akár...
mindháromért együtt pedig páncél panni jár :)
sziasztok.
gránátalmát, pisztáciát, csillaggyümölcsöt, brazildiót,medvét, sast, pockot, tanodát keresek.
cserébe rengeteg dolgot tudok adni. írj privátot ha cserélnél. köszi.
szép napot.
nem nevezném baleknak :D
neki a cukifa volt fontos, nekem a pálma :)
királypálmám még nem lett, pedig már azért is cukit kínálok..
Szia!
Van egy felesleges pisztáciafám.
Nekem csak az utolsó két sorozatban kapható titokfáim nincsenek, meg titokóljaim. De mivel a pisztáciafa titokfás, ezért nem kérek érte titokólat, mert az jóval drágább volt:)
Mit tudnál a pisztáciáért adni?
Sziasztok!
Lándzsatörést keresnék, ha van írjatok mit kértek érte. :-)
egy szem cukorfába! :o
pedig még rózsaszín ólak is vannak fent érte.. minden amit el lehet képzelni... :D és hány cserenapja küzdök vele... :D
most már csak aranymosó kéne, tudom még nem cserélhető, méz fa - az se, illetve xxl bari a vágyam :D
hááátt én mindjárt kiugrok a bőrömbőőől :)))
szereztem egy szívek pálmáját:)
már csak a királypálma hiányzik :D
mióta van cserenap, azóta vadászom őket..
Sziasztok ismét.
Adok:
medve(4 db),titokólak (kivéve tanoda),titokfák-összes fajta,narancs-piros fejlesztések.
Cukorfákat kérnék cserébe.
szia!
ha még aktuális, keress meg priviben. :-)
Sziasztok!
Pillangókertet keresek, cserébe adnék egy XL-es kakaófát valamint egy XL-es mangófát. Akit érdekel kérem privátba jelezze.
Köszike! :)
Van pisztáciám, gránátalma,sárkánygy xxl,
keresek: kapurarúgás, monoklistyúk, tökemelés, győzelmifotó kirakósat.
Ez nem ugyan az mint a Szeretet fája.?
Piros szívek vannak rajta.
Sziasztok!
Szívek királypálmáját keresnék.
Akinek van,és cserélné,írja meg mit kérne érte.
Sok mindenem van,titokólak(újak is!),titokfák(újak is!),xxl ólak-fák,színes ólak,stb...
sziasztok.
gránátalmát, pisztáciát, BRAZILDIÓT, csillaggyümölcsöt, medveólat és tanodát keresek.
ha valaki cserélne írjon privátot, hogy mit kérne értük. sok mindenem van cserébe.
köszi.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?