Farmerama játék (beszélgetés)
1 medvét keresek, És még Mindig kell, gránátalma, brazil dió, csillag gyümölcs.
Ki mit kér,
Adok: pisztáciát vagy mandarint
Keresek: csillaggyümölcsöt
Adok: sófát
Keresek: medvét vagy sast
Felesleges sófámat cserélném.
Szeretnék medvét vagy sast érte. Gondolom jávor tanodát senkinek nem érne meg a sófa... :(
( Köszönöm a tegnapi sok gömböt adó karácsonyfát, hirtelen lett 4 dm-om is )
Illetve van felesleges mandarin, gránátalma, pisztácia fám is. Ezeket cserélném sárgabarackra vagy csillaggyümölcsre.
én issss :)
sziasztok!
ja, és még Pisztáciafát is...
Mit szeretnél?
Én gránátalmát, Brazil diót, Csillag gyümölcsöt.
Jó reggelt.
Vissza olvastam,
Micsoda kis esemény történt itt. :((((
sziasztok!
brazildiófát, csillaggyümölcsöt, pisztáciát, gránátalmát, medve ólat, tanodát keresek. értük nagyon sok mindent megadnék. aki cserélne velem, az írjon privát üzenetet. köszönöm
Sziasztok cserélnék 3 70 szint feleti farmot
keresek 37-es piacu farot farmokat írj privátba
Szió
Szerintem egy ilyen rágalom hadjáratnak, mint amit kezdet csinál, te sem örülnél.A rendes fórumosok is olvassák ezt a fórumot is!!!Azért had kérjem már ki magamnak!Ha loptam volna vagy csaltam volna akkor vállalnám, de senkinek egy fűszálat nem tettem eddig keresztbe.Csere napok vannak, és ha olvasod rólam írta ez a dilis nő, én velem vigyázni kell.Velem cserélt...én átvertem...holott soha a büdös életbe soha nem cseréltem vele semmit.
Ami a farmomon van becsülettel az eventek során gyűjtöttem össze.Kikérem magamnak!!!
Én eddig soha senkit meg nem rágalmaztam...+eszembe nem jutna senkiról olyat állítani, hogy csaló!!!Szerintem egyikőtök se örülne egy ilyen kiírásnak...főleg csere idején, főleg úgy tudja soha nem csapott be senkit.Magdi
mint kókusz is kérte, FEJEZD VÉGRE BE!
minek kell itt üvöltözni?
EZ AKKOR IS HAZUGSÁG!!LEGALÁBB AZT ÍRD LE, KIT PAKOLTAM KI.KINEK ÁRTOTTAM, HOGY ILYET TESZEL KI RÓLAM!TE ÍRTAD, OLVASS VISSZA VIGYÁZZANAK A CSERÉVEL, MERT TÉGED CSERÉNÉL ÁTVÁGTALAK.DE ÉN VELED A BÜDÖS ÉLETBE SOHA NEM CSERÉLTEM!!!SOHA!!!!!!AZ IBI2 FARMOT MEGKAPTAD, ÁTÍRTAD, JELSZÓT VÁLTOTTÁL,ÉN ITT KB MÁSFÉL ÉVE LEZÁRTNAK TEKINTETTEM.TE SZERETTÉL VOLNA EGY KICSI FARMOT A MOSTANI NAGY FARMODHOZ AHOL GILIBMA ÁRULT ANNO...ÉN KERESTEM NEKED...ADTAM UNALOMNAK EGY X15 ÖST Ő MEG NEKED ADTA AZ IBI2 FARMOT, AMIT TE NEVEZTÉL EL, JELSZÓT VÁLTOTTÁL RAJTA.ENNYI TÖRTÉNT.
NEM LOPTAM, NEM CSALTAM, NEM KÁROSÍTOTTAM MEG SENKIT.AMIT ÍRSZ AZ RÁGALMAZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAGDI
En nem rakttam ki ezt sem,mast sem. Irttam, aki akar hisz nekem aki nem nem.Nekemmart nem tudsz teni , nem magamert tettem.
Kokusz befejeztem.Reszemrol tema letargyalva. Privat uzneteket nem teszek ki sem az ovet sem maset. Aki tud rolla ha akarja valaja ha nem nem. Kellemes jatekot mindenkinek. A forumot sem a klubot sem fogom jo ideig zavarni.Van enel nagyobb bajom is.
szió kókusz
kezdet olyannal vádol, amit ő indított el a fórumon.Soha nem csaptam be senkit, nem loptam, és nem is csaltam ki senkitől semmit!!!Amit állít az UNDORÍTÓ H.A.Z.U.G.S.Á.G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolom neked se esne jól, ha ilyennel vádolna.Magdi
Kezdet írja:citrombebi mindket eset....
azt se tudtam, van ilyen farmod!!még a nevét se hallottam, cserélni meg veled soha a büdös életben NEM cseréltem!Tehát Te agy aki hazudozol itt mint akinek elgurult a gyógyszere.....te unalomtól ibi 2 kaptad!Te csinálod, mert én nem!!A nagyra 2 percre léptem be, utána jelszót cseréltél!Soha utána nem is voltam a nagy farmodon, de nem is állt szándékomba.
Soha senki farmjáról nem loptam el semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KIKÉREM MAGAMNAK!!
TE EGY BETEGES HAZUDOZÓ VAGY!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?