Farmerama játék (beszélgetés)
Sajnos, még így is reménytelen! A farmomat mégsem adhatom cserébe egy teleszkópért, mert akkor nem tudom hová kitenni!
Na jo en irttam. Aki hiszi ,aki nem , nem.Lepnem kel lassan, van tenivalom ep elleg.
Hat amikor en pofara esttem , javor szarvasert szarvas gombast lovardat igert.Volt valasztek akoriban es elleg let volna egy is, vagy egy titok fa, nem volt csak kevesfejlesztesem,titkos allig.O ketot igert.Kapttam egy tojas tartot.:))
Hedonistamama vicces vagy.Te tudod miert irom.Mas nem.
Sziasztok, megint van egy kérdésem. Tojásom hogyan lehet? A piacon drága nagyon.
Mert én 5 pillangót adok 1 teleszkópért!
Sziasztok! Én is szeretnék Lemezes jávort, de amiket kérnek érte egyesek!! Akkor inkább kivárom, hogy nekem is legyen ólból.
Akkor nézd végig az ajánlatokat, tyúkólért medét kérnek, vagy almafáért berkenyét, kinek mit ér meg. Én kirakós C darabkáért adtam egy csomó állatot, mert a páromnak csak az hiányzott. Ha nem cserélsz ne szóld le a másikét.
Tiki, hogy te milyen okos vagy! Már kinőtt a szakállam a sok várakozásban :)))
jobb félni mint arcra esni-finoman fogalmazva. azér tényleg van itt elég irreális ajánlat. régóta vágyom teleszkópra, de tudom mi az értéke. és azt is, egy pillangó mennyit ér. hát nem teleszkópot az biztos...
Na hálisten már felhúztam magam:)
Én sok jót kaptam szatimától, sőt farmot is adtam neki.
De valóban igazad van és jobb félni, mint megijedni.
Ma csak 20 levelet kaptam, hogy ne legyek hiszékeny és reális értéken cseréljek. Csak tudod, nekem megért annyit a guanógyár. És most fáj, hogy akik csak új ajándékoztak nekem, nekik nem tudok viszonozni.... :(((
ha az órára kattintasz és ott cserélősre, akkor is oda fogsz kilukadni
Nem kell, ott az eventóra, ha ráklikkelsz, már bent is vagy a léghajó belsejében.
de tök jó most még várakozhatoka légajóra is?? mire a drág elúszkál és végre jön a cserélős fél nap.
Figyeljetek, figyelmeztetek mindenkit( vagyunk paran akik tudjak , hogy igazat mondok, bar nem varom , hogy valaljak): aki szatimaval cserel , nagyon odafigyeljen- engem atvagot egyszer a volt farmomon.O uritet ki is.. En valalttam, mert lehet van meg nehany hiszekeny erre felle.A joindulata nem jo indulat. Tudom, hogy a regiek kozul nemigen hisztek nekem. Tallan csak 2-3 szemely tudja ,hogy igazam van.
sziasztok van még 1 sófa 1 cukorfa 2 medvebarlang rengeteg gesztenye fa , citromfa, berkenyefa , bükfa
várom az ajánlatokat
Sziasztok, gránátalmafát keresek, cserére bagoly,medve,mókus,jávorszarvaskifutóm van.
Varázslatos téli teleszkópért adok egy pillangót.
Én pillangót és citromfát szeretnék nagyon.
A bence.toth-ra küldhetek denevért?
Sziasztok jávorszarvas tanodát keresek akinek van felesleges feltudok ajánlani érte 1 medvebarlang 1 borzlak 1 tehénistálló xxl és egy juhakol xxl a 4 ólat egyszerre.Akit érdekel küldjön egy privit.
Ne félj, nem vagy egyedül;)
csak én hiányolom még mindig a keresést az ajánlatoknál? :S tök jó lenne ha nem kéne tekergetni össze vissza, kihullik az összes hajam...
Sziasztok
Van egy borzom, cserélném medvére...
Pisztáciát cserélnék grátátalmára....
Magdus
UI:dobj egy üzit, ha jó neked....
További ajánlott fórumok: