Farmerama játék (beszélgetés)
Új ajándékkód van érvényben: "SPIN"
10 party pörgetést ad
Sziasztok!
Ha valakit érdekel,van 2 farmom, amit oda ajándékoznék valakinek akit érdekel. Nem tudom hányas piacosak, de egyik azt hiszem 83-as a másik 89-es szinten van, de már nem dolgoztam rajta vagy 2 hónapja. Ma néztem rájuk, épek egészségek. Ha valakit érdekel írjon üzit.
Város-gazdakör-a tökéletes borsó - feladatsor
itt lehet bedani a termést és itt a jutalom a borsókészítő, amit ha már megkaptál egy kis kockányi termőföld helyére lehet kirakni a farmra és 2 óránkét ad 3 borsót....
A borsókészítőt a dekorációs tárgyak között találod majd meg...
Sziasztok!
Keresek 24-es piaccal rendelkező farmot.
Vannak cserefarmjaim.
Szia. Töltsd le a Play Áruházból a Photon Browser-t! Tökéletesen működik androidon is a farm. ;)
Ha nem boldogulsz, akkor a farmon belüli fórumon találsz nagyon részletes útmutatót.
Sziasztok , keresek 37-es farmot cserenapon sok mindent tudok adni érte , akinek volna írjon privátba
rozsa tevekarám is van cserére más több rozsa óllal egyetemben
Szia!
A kék váza ikon alatt.
Sziasztok!
83-as szintű farmot idő hiányában elajándékozok. Ha érdekel valakit, írjon privit!
Sziasztok!
A titokdoboz, amit a felhősor ad, azt hol találom, és mit ér?
Köszönöm, valakik bejelentkeztek és fel is vettem!
Lehet, hogy Te voltál??? Nem tudom............
Kellemes szép vasárnapot kívánok!
Jó reggelt! Szép napot!
2 szomszédot keresek, a stmarymead farmra!!!!!!
Kérem jelöljetek!!!!!!!!!!
Előre is köszönöm.......
rájöttem :-)
tényleg bénus voltam, ez azért elég nehéz event
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?