Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok,
valószínű én vagyok a béna de a szülinaposnál melyik az első amit választani kell?
van kék habcsókom de valamit biztos rosszul csinálok...
köszi a választ
Sziasztok
tudja valaki, hogy a születésnapos eventben, hogy kell elfújni a gyertyát?
Sziasztok,
Hogy lehet megtudni, hogy melyik szerveren játszok?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!!!
Sziasztok
Kipörgettem a +50% CSP bónuszt. Meg tudná valaki mondani, hogy ez mire vonatkozik? Mikor illetve hol kapok +50 % CSP-t? Köszönöm
Szia! A hivatalosban megjelenő naptár szerint január 25-26-án lesz a teliholdas event.
Január 8-14-ig Neon tenyésztési event lesz,január 18-24-ig Horgászat-2.felvonás event lesz,január 22-24-ig titokzatos tenyészet új gazdakörivel és január 27-31-ig a Születésnapi eventtel zárul a hó vége.Cseréről nincs infó.
Én gondolkodom, hogy átadom a farmomat. Nem nagy szintű, 93-as vagyok. Nem lenne szívem törölni, viszont játszani sincs időm.
A kérdésem az volna, hogy én többször vettem farmaranyat, stb.-t és kártyával fizettem. Akinek átadom, annak ugyanúgy ott marad a játékban a kártyával történő vásárlás lehetősége? Mert bárhol lépek be, akár idegen helyen, ott a lehetőség.
Ha esetleg van aki nem tudja, van ajándékkód! 24-ig beváltható!
midwinter2015
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?