Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Na ennyi volt, mennem is kell.
Este visszatérek.
Szia nayloon!
Köszi megvagyok, nem a legjobban, de rosszabbul is lehetnék.
Szépen süt a nap, nemsokára elmegyünk bringázni, az jót fog tenni a hangulatomnak .
szia
beszélgettünk dee - vel, jót dumiztunk!!
Hogy vagy?
Sziasztok jelenlévők, kis időre én is beestem.
Hogy vagytok, ki mit csinált idáig???
Tudod teljesen felesleges a patikai ügyelet.
A nagyon beteg ember az orvoshoz megy.Ott ellátják,tehát nem küldik a patikába.
A gyógyszertárat nem finanszírozza senki.Az orvosi ügyelet, az orvos pénzt kap érte,mi nem.
Csak kiadásunk van:viz,villany,fűtés,személyzet bére.Mindezt pusziért.
Csak azért legyen itt 2 ember,mert erre jártam és veszek egy terhességi tesztet vagy cumit a gyereknek.
Nagyon kényelemes a magyar,csak nem látja át a helyzetünket.
aha, nálunk szombaton is alig van nyitva a gyógyszertzás, 10.30 - ig oszt kész
ügyelet meg minek!!!!!!!!!
bár még nem nagyon votl olyan alkalom , hogy igénybe kellett volna vennem, de akkor is , másnak szüksége lehet hirtelen az ügyeletre, és a poén, hogy a gyógyszerésza a házban lakik, de nem nyitná ám ki
Majd 14 óra után,mikor zárva van az ajtó.
Most még be lehet jönni.
Folyamatosan 1 - 2 "beteg".
Inkább bevásárlást csinálnak.Éppen erre járt.Ezt utálom.
Bocsika,telefonáltam és dolgoztam egy kicsit.
Szerintem a gyerekek is gyűjtik.
A keresztlányom most emeletes kuckót vett a cicáinak.Szőrmével bélelve.Nagyon dizájnos.
Tőlem örökölte az állatimádatot.
Igazán jó dolguk van.Én ott rontottam el,hogy nem engedtem ki.1x kiszabadult és elütötte az autó.
Én voltam a hibás,sokáig okoltam magam.Ezt a mostani kutyát már viszem sétálni,hogy szokja a pórázt és a külvilágot.
Az is igaz, muzszály majd megcsinálnom, de most jobb itt veled beszélgetni!!!!!!
A macsekoko olyan aranyosak voltak éjszaka, rajtam aludt 3 cic, egy köztünk, az ötödik meg a páromomn!!!!!Tiszta idill volt!!!
Néha pihenni is kell!
Úgyse csinálja meg senki helyetted a munkát.
Annyival öregebb vagyok.
Még jól emlékszem milyen volt mikor mi összekerültünk.Pont a rendszerváltás után.Dolgoztunk és volt eredménye.Én megcsináltam,hogy két csekket fizettem egyszerre a részletből,hogy hamarabb leteljen a hitel.Ma hitelhez jutni is nehéz.Ha kapsz akkor meg nehéz visszafizetni és azok a THM-k.Felháborító.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬