Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
hát ezu az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hozzászoktál, és mi értelme volt???????????
Kibeszélted volna magad megnyugszol!!!!!!!!!!!!!!!!
Én átrendezem a fejedet Fánika,csak gyere ide.
Bírd ki ezt az átmeneti állapotot és Isten megsegít.Mondtam már neked,a rosszra minddig jó jön!
A barátnőm pszichotronikával foglalkozik, azatta mondja át kell állítani az emeleteket a fejedben, és akkor jöhet a fogyás,
mondtam neki tőlem bármelyik emeletet átteheti, kiveheti, csak fogyjak!
Ne haragudjatok, inkább kiszállok. Beszélgessetek egymással vidáman, magam is unom magamat mikor ennyire 0 vagyok.
Beveszek egy-két-három nyugitabit, és lefekszem aludni.
További jó csevelyt, és bocsi.
a képedet galériában láttam vischi kence!!!!
sima papi!
No hisz akkor már bálna lennék és az óceánban úszkálnék....
ez így leírva nagyon szép és igaznak is tűnik, csak sajnálatos módon megvalósíthatatlan.
dee nagyon bírom a gyógyszertári képeidet!!!!!!!!!!!!!
Tápszer nincs??????????????????????????? :)))
Jól csiripelik, nagyon jól...de nem lehet, mert le szeretném dobni a felugrott kilóimat, szám szerint hatot.
ez is idegesít, hogy visszakúsznak a rohadék hájaim, pedig mégegyszer nem bírom végigcsinálni a fogyókúrámat.
már ez is valami, pozitívan
kelen egy kis boldogsághormon neked, csiripelték a madarak, hogy talán nutella?????????
Fánikám holnap sétáljon el a fiad a fodrászhoz és csináltasson egy rendes frizut.
Ha nem neki kell ezzel a fejjel élni.Mi is voltunk fiatalok és "bolondok" is.Ne idegeld magad!
na ugye
Fáni, nem szabad keseregni,tudom hülyeségnek hangzik, meg én dumálhatok nincs gyermekem, de nem a te nevelésed hibája ez, az ember követ el baromságokat!
Ha kibeszélem, más is csak elszomorodik rajta, azt meg világért sem akarnám......
szegény Dee tesókámat is annyiszor szomorítottam, rohadt szemét vagyok, mikor Neki és mindenki másnak is megvan a maga baja.
Telepátia létezik.Reiki megjelölt mire átértem.
Mizujs Fánika?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬