Munkái kifogastalanok, viszont emberileg 0. Elég nagy botrány volt körülötte a social mediaban, elvileg több hölgyel volt kapcsolata egyszerre miközben családja, gyermeke van. Sokan emiatt kihátráltak viszont magára a munkájára panasz nem volt. :)
Sziasztok! Én is hozzá szerettem volna menni, meg is beszéltük, de 1 hete nem érem el. Telefont nem veszi fel, üzenetre nem válaszol.Így most nem tudom mi lesz.
Engem hetfon mutott. Emberileg kivalo, kedves, aranyos, jo fej. A munkait latva kivalo szakember. Ezert valsztottam ot. Hogy nekem milyen lett a cickom arrol meg korai beszelni, de jelen pillanatban ugy erzem, hogy tokeletes. 🙂
Amugy o arányos cicit ajanl, se nem kicsit, se nem nagyot. Pont jot. De lehet vele alkudozni, es elmondja rola a velememyet. 🙂
Ha van naplod, akkor kopgj hozzam es Macaron-hoz, mindkettonket o mutott. Macarone mar tobb mint fel eves, szerintem gyonyoru. 🙂
Én jövő héten megyek hozzá konzultációra. Van itt valaki esetleg, akinek már van kész produktuma tőle? Kisebb természetes, vagy nagy melleket szokott ajánlani? Szívesen néznék meg képeken munkáit.
Dr. Falus Gábor plasztikai sebészről szeretnék információkat gyűjteni. Legfőképpen mellnagyobbítás vonalon, de igazából minden érdekel. Pozitív és negatív tapasztalatok is.