Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
wiki? :-)
meg van némi kötődésem is. :-)
az eredeti kérdés az volt, hogy vajon lefekszik-e vele.
erre mondtam, hogy szerintem le, mert le kell vele feküdnie. Eyşan nem tudott volna hozzámenni, ha Cengiz nem akarta volna elvenni. Viszont, ha elvette, nyilván le is akar vele feküdni.
Ezért kérdeztem, hogy szerinted akkor miért vette volna el. :-)
A mostani kérdésedre a válasz, szerintem a gyerek miatt ment hozzá. azt nem tudom még, hogy Cengiz tudja-e, hogy a gyerek nem az övé....
Egy ego túltengésben lévő ember(ha jobban megfigyeled) az embereket tárgyaknak tartja.Sáját tulajdonú érzelem nélküli tárgyaknak.
És mennél megfoghatatlanabb a tárgy, annál jobban akarja.
Ez rengeteg egoista és birtokló mániába szenvedő pasira illik.ű
Az ilyeneket nem érdekli, hogy neked kifelé milyen érzésed van(még ha 100%-ra tudja is) a lényeg számára, hogy a tárgy a tulajdonába kerüljön-bármi áron.
Ezel. tetszeni nem tetszik (csak a férjem :-)), de szó ami szó, nagyon jóképű. :-)
nem véletlenül volt világ legjobb férfi modellje. :-)
Ez még az egyik hibám, hogy leirom, és kimondom, amit gondolok egy adott cselekedetről, ahopgy gondolom:)
Nem kötözködök-csak véleményezek:)
mondd, miért kötekedsz te velem?
ez a valóság. persze kivételek mindig vannak, de általában véve nem jellemző, hogy egy muszlim házaspár szex nélkül élne együtt.
Cengiz (Dzsengiz)
nem láttam.
igen, tudja, hogy Ömert szereti, de attól még le kell feküdnie a vele. :-)
:)
9-re gondoltam:DD
elég valószerűtlen, ezért nem hiszem, hogy így lenne. ezt tudják ők is, hogy mivel a férje, ezért le kell vele feküdnie, akkor is, ha nem szereti.
a végét nem tudom, mivel még most is megy a sorozat Törökországban, de jó lenne, ha ez lenne a vége. :-)
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?