Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Nem. Az ok az apja szemétségei.
Ez a valódi ok. A többi csak következménye a dolgoknak, amire ráment egy áűrtatlan ember élete, és egy majdnem ártatlan nő élete.
Ha jobban megnézed, a csaj(Ömer volt nője)lelkileg halott.Látszik rajta, ezért játszik úgy ahogy. Amit a huga ki is szúr a tegnapi adásban. Volt is egy nagyszerű jelenet ez ügyben...
Szerintem az még nagyon sok rész...
De jó ötletelni rajta, beszélgetni róla..
Szóval ha már ok-okozatot emlegetsz, akkor az ok a tesó betegsége/gyógyulása, az okozat pedig hogy hozzá kellett menjen Jenkies-hez (na ezt tuti nem így írják :D )
Ja, de az plusz jó, hogy legalább 6 hetes terhes volt már, amikor azt mondta neki hogy "gyere", szépen beadta neki, hogy az ő gyereke, aki "picit" korábban születik meg :DD
De nem ment volna bele, ha nem a húga élete a tét, márpedig az apja mivel az orra alá nyomta az orvosi papírokat, így elhitte amit mond.
Az apja adta alá a lovat, ez tény.
De akkor is ő döntött, és a húga életét szem előtt tartva.
Hogy csak rablás, Ömer néhány év múlva szabadul, és akkor az övé lesz minden, amire vágyik.
De azzal nem számolt hogy gyilkosság lesz, hogy Ömer életfogytiglant kap, és hogy a pali megfenyegeti az állomáson...
'De azt a részt bírtam, amikor le akarta lőni a csajt, az meg csak megszólalt álmában hogy "Ömeeer" :D"
Az is egy nagyon jó rész volt:)
De ha belegondolsz, akkor nem volt teljesen ártatlan... MERT ha Ő nem beteg, akkor Eysan sohasem megy bele a rablásba.
De akkor egyszerre mindent akart.
A hugát egészségesnek, és 3-4 év múlva Ömer-t is.
Szóval a bajok forrása akárhogy is nézem, de Bahar (bocs, ha a neveket nem így írják :)) ).
Mert ha nem beteg, akkor nincs ez az egész.
De azt a részt bírtam, amikor le akarta lőni a csajt, az meg csak megszólalt álmában hogy "Ömeeer" :D
Mindegy:DDDD nem lényeg:DD
Komolyra fordítva
kábszerre gondoltam egyébiránt..vagy valamilyen ilyesmi nyugtató stb..szerre veled kapcsolatban...
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?