Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
A látottak engem nem erről győztek meg..
/Mi lett volna, ha még szerelmes is Kenanba?!/
Ezzel kapcsolatban az öreg Ramiz nemrég úgy nyilatkozott:"őt, mármint Kenant szerette jobban, de engem választott."
Egyébként ne szépítsük, valóban elszerette a barátja menyasszonyát, amíg Kenan távol volt,bár ehhez nem vitásan Selma is kellett, aki mindkettejüket biztatta és hitegette is..
..csak nehogy a végén azzal szembesüljünk, hogy az öreg Ramiz még nagyobb gazember, mint Kenan!
:)
Időnként túlzottan elválnak a jelen eseményei, ill. a múltbéli történések utalásai.
Meglehetően szokatlan, sőt, szerintem dramaturgiai hiba, hogy a múlt eseményei időnként lemaradnak, mert ez nehezíti a tisztánlátást, az összefüggések felismerését. /Példaként említhető, hogy Kenan amikor találkára hívta Selmát nemrég, egy éttermi robbanásról beszélt neki, ill. emlékeztette őt, amit azóta sem láttunk..mire jó ez?!/
Ezt én még soha, sehol nem láttam így.
Kenan számára most a szerelem került előtérbe. A kártyázás dolgot én sem annyira értem. Gondolom belefért egy kis tűzszünet.
A múltbeli események számomra meg azt támasztják alá, hogy Kenannak igencsak nagy része volt abban, hogy a dolgok idáig fajultak. Ramiznak annyi bűne volt, hogy ő is beleszeretett ugyanabba a nőbe, semmi más. Arról meg nem tehet, az érzéseket nem lehet ésszel irányítani. De arról, hogy Ramiz és Selma a későbbiekben is összejöttek, arról már Kenan tehet az idióta viselkedésével, mint már előbbi kommentemben is írtam, szinte egymás karjaiba kergette őket.
Ráadásul még le is nézte Ramizt..., sértegette a tudatlansága miatt. Tényleg egymás karjaiba kergette oket.
Szerintem a fiatal és oreg Ramizt megtestesito szinészek jobb választás, mint a Kenant játszok. A fiatal Ramiznak is vannak ugyanolyan mozdulatai, grimaszai mint az oregnek.
Ez kétségtelenül racionális ok, nekem mégis az az érzésem, hogy az utóbbi időben már nem Ramiz az igazi ellenfele, akit képes volt a minap váratlanul kártyázni/!/ hívni, miközben korábban halálra kerestette az embereivel..
Ezt a következetlenséget, mint már említettem, azóta sem értem, nem tudom hová tenni, egyszerűen megfejthetetlen a számomra.
/A múltbéli események folyamatos felidézése viszont egyértelműen támasztják alá, miért gyűlöli Ramizt és miért akarja megsemmisíteni szerelmi riválisát../
Azért ment vissza Kenanhoz, hogy kémkedni tudjon Ezelnek, ezáltal könnyebb lesz elintézniük Kenant, és ez Eysannak is jó, mert így valahol ő is bosszút áll rajta a húga haláláért.
Ezt maga Eysan el is mondta Ezelnek, és valószínüleg ebben a szándékában nem is hazudott, hiszen Ezelre már nem haragszik, sőt vissza is akarja szerezni, Kenant pedig elintézni. Ez így logikus is, és teljesen érthető.
Amúgy a fiatal Kenan igen bután viselkedett. Szándékosan provokálta őket, lekezelő volt Ramizzal, Selmának állandóan eszébe juttatta Ramizzal való kapcsolatát, teljesen érthető, hogy a bili kiborult, és végül egymás karjaiba kergette őket. Pedig ők mindent megtettek, hogy távol tartsák magukat egymástól, "Kenanért" volt a jelszó, de Kenan ezt nem értékelte. Pedig mondta is Szelimnek, hogy tényleg kerülik egymást, és nem lát semmi gyanusat, de nem tudja elfelejteni azt a vallomást. Az amúgy okos Kenan a szerelemben kifejezetten butává válik, és ez a jelenre is igaz.
Normális esetben azon kellett volna ügyködnie, hogy Selma minél hamarabb elfelejtse Ramizt, és ha ő maga nem tud túllenni ezen, akkor fogni Selmát, és elmenni onnan. Nem pedig állandóan szembesíteni őket az érzéseikkel, és provokálni őket. A leghülyébb módszert alkalmazta, amit csak lehetett.
Márpedig szerintem Kenan pontosan tisztában van vele, és nemcsak azért, mert imádottja nemrég kést fogott rá, hogy Eysan szerelmét pénzzel nem tudja megvásárolni.
A nő viszont felháborító, hogy még mindig nem képes szakítani, függetlenedni a húga nagy hatalmú gyilkosától, ehelyett elfogadja a pénzét.
A jelenben Kaya elmondta talán Ezelnek?, hogy Kenan testvére az esküvőjén halt meg, vagyis a múltbéli események felidézése még nem tart ott, (1981).
Az esküvő dátumát a pókerpartiból tudjuk, Kenan tétjeként szereplő karikagyűrűn ugyanis a fenti dátum szerepel.
Igazad van!
Kettőt egy csapásra:
Ha Ezelt börtönbe juttatja, azzal Ramizon is üt egyet, hisz elveszi tőle a "negyedik fiát" is.
Igen, azért kezdett mozgolódni. Kenan érdeke, hogy Ezel végre eltünjön a képből, és nem baj, ha viszi magával Cengizt is. De ezt el is mondta Kenan Eysannak. Ezen mit nem lehet érteni? Mostmár kombinálódott a történet, nem csak Ramiz ellen van, hanem a nőt is meg akarja szerezni. De így azt is eléri, hogy Ramiz mellől eltüntet 1-2 fontosabb segítőt.
Kenan bátjáról meg ok, utaltak rá a jelenben, hogy a múltban megölte Szelimet, de a múltbéli történések még nem tartanak ott.
Kenannak most fontosabb a szerelemért folytatott harc...a jelenlegiért,mint a régi sérelmekért. Ennyi.
Egyébként Kenan is elég hülye,ha azt hiszi,h egy ilyen szép és fiatal nő beleszeret majd egy olyan vén pöcsbe,mint ő...pláne h még a tesóját is megölette.
Egyébként a tegnapi részben oké,h Eysan "jót tett",de nevetséges is volt Kenannal szemben...olyan szinten átlát rajta Kenan...és Eysan meg megint olyan naiv,h azt hiszi,h sikerül megtévesztenie. Az meg a másik,h odabújik a testvére gyilkosához. Nanemá...
Kenan mindkét projekten dolgozik: Ramizt a múlt miatt akarja kicsinálni. (Szerintem megérdemelte, hogy felszarvazzák, nagyon lekezelő és bunkó volt Ramiz lakásán is, és a bárban is. Ramiznak birkatürelme volt).
Ezelt és Cengizt pedig Eysan miatt akarja kicsinálni. Cengiz mondjuk nem vetélytárs, na de Ezel..... Eysan még mindig "szereti", bár ezt eddig is érdekesen mutatta ki, és még lehet, hogy újból elárulja Ezelt.
Csak az válaszoljon, aki velem egyet ért.
Így könnyű beszélgetni.
Azzal, hogy a cselekmény rendszeresen visszamegy a múltba, a 70-es évekbe is, meg persze a jelent is látjuk, eléggé elaprózzák, elhúzzák a történetet, ami így csak döcög.
Pl. mind máig él Kenan bátyja, akiről már hetekkel ezelőtt úgy tudtuk, a fiatal Ramiz megöli majd.
Egyelőre sehol semmi.
Egyébként a rendőrség most azért kezdett "mozgolódni", mert Kenan eljuttatta hozzájuk az Ezelt lebuktatni szándékozó kompromittáló anyagokat? Rá ezért rágott be, mert Eysan még mindig Ezelt szereti, az ő közeledését pedig elutasította?
Miért nem az ősi ellensége, Ramiz ellen fordul?! Annak legalább volna alapos indítéka..
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?