Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Teljesen meglepődtem amikor Temmuz levetkőzött... Az ifjabb Kenan után felkészültem valami rosszra, de Temmuz nagyon csinos ;)
Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy ha bomba csomagot küldtek a boltjába azzal a nővel, akkor hogyhogy nem tudják, hogy hol van, és követik a kis Temmuzt?
Jól emlékszel, az is, de volt zsineggel megfojtás, szem kilövése, meg még sok egyéb, nem is beszélve a trilógia III. részéről, amelyben hemzsegnek az erőszakos jelenetek, kegyetlen gyilkosságok.
Én sem vagyok híve a válogatott vérengzések sorozatos bemutatásának, de van, amikor egy-egy keményebb jelenetnek igenis helye van.
Az eredeti hitelesebb volt.
Temmuz itt simán kapott egy golyót, de többet, keményebb büntetést érdemelt volna.
Megvágták.
Így úgy tűnt, hogy csak simán mellbe lőtte.
Valójában pedig....
Temmuz halála vágatlanul:
Ali megfizet Bahar, Selma, Tefo és mások haláláért..
Nem vágnék ki a jelenetből semmit, remélem, így marad a tévében, a nézők előtt is.
Az iszlám ellentétes a terrorizmussal, csak mindig voltak és lesznek esztelen /vallási és más/fanatikusok, akik gyűlöletre, más népek, nemzetek megsemmisítésére buzdítanak, és sajnos tesznek is ennek érdekében.
Nem kívánom kifejteni, mert a politika mezsgyéjére visz, ezért nem itt van a helye.
Akit érdekel, érdemes utána olvasni-itt a világhálón is bőséges ismereteket szerezhettek a témában-mert része az egyetemes műveltségnek.
igen olvastam.
mivel mint te is írtad, azt hitted, hogy ez az iszlám miatt van, tehát összekeverted. ugyanúgy ahogy sokan mások az iszlámot a terrorizmussal azonosítják. de nem ez a fórum témája, és én nem is akarok ezzel foglalkozni, csak megjegyeztem valamit, amit fontosnak éreztem, mivel más fórumokon is félreértette sok ember. :-(
Igen így valahogy:)
A portos összefoglalók nagyon bénák:)
Ez csak azért érdekes mert a port.hu ismertetője szerint:
Ali le akarja lőni Temmuz fiát, de Ezel megakádályozza.
Esetleg azt megelőző szócsatát!
Utána snitt, majd a vizes részt!
Ez nem volt benne, én sem láttam.
Ha tippelni lehet csak a vizes részt mutatják:D
Kérdés, hogy ebből mennyit láttunk?
Az RTL a felét biztos kivágja!
Tényleg a tegnapi részben én nem láttam, vagy kivágták, amikor közvetlenül Tefo halála után Ali le akarta lőni a gyereket és csak Ezel tudta meg akadályozni, hogy megtegye?
Temmuz megkapja méltó büntetését.
Nagyon brutál: [link]
Én úgy láttam, a nagyon szegény sorban élők mintha egy külön világban élnének itt.
Elnézve a példátlanul lerobbant, kopott negyedeket Isztambulban, ami mint tudjuk, sokáig az ország fővárosa volt, olyan mértékű vagyoni egyenlőtlenségek fordulhatnak elő, amelyeket mi el sem tudunk képzelni.
E végből számomra nem meglepő, hogy a fiatalok igen eltérő módon öltözködnek, viselkednek, ennek az anyagi lehetőségeken kívül származási, kulturális, vallási, felfogásbeli, stb. okai is lehetnek.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?