Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Extrasystoléval együttélők klubja fórum

Extrasystoléval együttélők klubja (beszélgetés)

1057. Magdi985
2020. júl. 9. 07:06

Sziasztok! 35 éves Egészséges, aktívan és rendszeresen sportoló nő vagyok. Komolyabb betegségem soha nem volt még.

Pár hete kezdtem érezni este, ágyban fekve, hogy időnként kb a 10.szívdobbanàs mintha kimaradna, és azt egy nagy követi. Más tünetem nincs, nem kíséri fájdalom, ha elkezdek figyelni a szabályos légzèsre, elmúlik. Viszont nagyon ijesztő. Kértem a férjemet, hogy tapintsd ki a pulzusomat, hogy nem csak én érzem, nem e csak beképzelem, de ő is érzi. Napközben, sport közben szerencsére soha nem jelentkezik. Utána olvastam, és arra jutottam hogy ez extrasystolé. Van, hogy két napig nem tapasztalom, majd újra. Próbáltam már kitapasztalni, hogy bizonyos időjárás vagy bizonyos ételek után jön-e, de nem jutottam semmire.

Viszont olyan biztos van, hogy azt érzem közben böfögnöm kell, és azután jobb. Nagyon megfoghatatlan tünet együttes az egész.

Az biztos, hogy egyre jobban lovalom bele magamat, este már úgy fekszem le, hogy előre ideges vagyok, hogy mi lesz.

Tegnap reggel arra keltem, hogy húzza a görcs a lábam, ezért vettem magnéziumot. Hátha jó lenne a szívemre is...

A kardiológián mit tudnak ezzel csinálni? Ha napközben elmegyek a rendelésre, ott nem fogom ezt produkálni az biztos, mindig csak este jelentkezik. Lehet, hogy pszichés probléma is ez részben már?

1056. Hencso84 (válaszként erre: 1053. - Ner09)
2020. júl. 1. 23:20

Szia!

Nekem tök ugyanez. Kb 10 éve kezdődtek az extrák, kardiológusról kardiológusra jártunk, mitrális prolapsus, de semmi más eltérés.

Elkezdtem észrevenni az évek során, hogy akkor jöttek, ha stresszeltem, hirtelen megijedtem, szorongtam, ha valami nyomta a hasamat/gyomorszájamat, ha előrehajoltam, kaja után 1-2 órával, vagy ha nagyon belaktam és meglepő módon akkor is, ha nagyon éhes voltam. Ha bal oldalt fekszek és éppen nyom valami, akkor is jön.

Már egy ideje nagyon gyanús volt nekem, hogy ez nálam emésztéssel összeköthető, de akármelyik orvosnak említettem, mind csak legyintett, hogy hülyeséget beszélek. Nagyon köszi, hogy leírtad, hogy valóban attól van!! Az általad említett prof publikációit nem találom sehol, esetleg megadnád a forrást kérlek és leírnád, mivel oldotta meg a problémádat? Nagyon köszönöm! :)

1055. Ádám06
2020. ápr. 6. 14:17
Sziasztok új vagyok 23 éves, sajnos évek óta énis extrákkal küzdöm, és gyakran érzem hogy mint ha megszaladna össze visszaver több másodpercig, ijenkor nagyon megijedek hogy megáll a szívem, van amikor eltellik úgy hét hogy egyáltalan nem érzem, ha valami tevékenységet csinálok akkoris csak ritkán érzem, viszont nyugalmi állapotban, foleg ha bal. Oldalra fekszem nyomást érzek a mellkasomba, fulladásost és akkor már tudom hogy jönni fognak az extra ütések, illetve megszaladás, aztán felülök hirtelen és elmúllik.. Nemértem az egészet, és aztsem hogy ezzel hogy lehet. Megtanulni eggyüt élni:(.. Voltam EKG az orvos annyit mondott csak hogy pszhiés, szedjek betaloc zok-ot szedem.. A pánikrohamom elmúlt de a férre ütések maradtak, kipróbáltam mellé a panangin tabletát azsem segített.. Tanácstalan vagyok, és állandóan azjár a fejembe mivan ha, meghalok és egyszer csak nem áll. Vissza a megfelelő szivritmus.
1054. Ner09 (válaszként erre: 1052. - Kitti 11)
2020. márc. 30. 21:56

Szia Kitti 11!

A pániknak ezer arca van! Az egyik a légszomj. Sajnos ismerős...

Régebben nekem is volt légszomjam. Olyan érzésem volt, mintha a levegő nem menne le a tüdőmbe, megakadna félúton. Csak akkor éreztem, hogy lemegy, amikor ásítottam.

Természetesen voltam én is háziorvosnál, tüdőgyógyásznál, minden oké volt.

Nekem is azt mondták, hogy pánik, amit én nem akartam elhinni. Megvoltam róla győződve, hogy valami szervi baj, csak nem vették észre...

Aztán az egyik ilyen fulladásos "rohamom" alkalmával, elkezdtem valami érdekes témáról beszélgetni a férjemmel, ami abszolút érdekelt és lekötött. Egyszer csak azt vettem észre, hogy rendesen kapok levegőt!!! Nincs légszomjam! És akkor megértettem, hogy ez bizony pszichés eredetű probléma...

1053. Ner09
2020. márc. 30. 21:45

Sziasztok!

Nàlam kb. 10-12 éve kezdődtek a szívproblémák. Hol extrasystole, hol egyszerűen csak felgyorsult 120-130-ra a pulzusom.

Kb. 15 kardiológusnál jártam ez alatt az idő alatt, de szerencsére semmi szervi probléma nem igazolódott, leszámítva a mytrális prolapsust.

(A kéthegyű billentyű deformitása.) A panaszaimat nem ez okozta!

Adtak bétablokkolót, vitaminokat. Semmi nem használt. Sőt! Egy arab orvos már az ablációt is felhozta, mind gyógymódot...!!!

A probléma a túl sok gyomorsav volt!

A mai napig, ha sok a savam, vagy puffasztó ételt eszek, előjönnek a fent említett tünetek. De már nem ijedek meg, mint régen, mert tudom, hogy mi az oka.

A sok gyomorsav, illetve a reflux betegség, mind oka lehet az extráknak!

Természetesen nem mindenkinél ez a probléma forrása.

Olvassatok utána a Roemheld-szindrómának!

Valamint ajánlom figyelmetekbe Prof. Dr. Szauder Ipoly tanárurat, ill. az Ő tudományos publikációit a témával kapcsolatban!

Nekem Ő oldotta meg a problémámat.

1052. Kitti 11
2020. márc. 26. 23:23
Sziasztok!39 éves nő vagyok.Nekem 12 éve kezdődött ez az össze vissza szívverés.Akkor kaptam betalok zokot és jobb lett.Évekig semmi de most 2 éve újra előjött 😭😭.Akkor pár hónapig naponta jött milliószor.Egész nap.Állandó légszomj és halálfélelem kisérte.Azt mondták pánikbeteg vagyok.Elegem van mert semmi bajom nincs ha ez elnem kezdődik.Nyilván bepánikolok mikor nem kapok levegőt és a kardion azt mondják minden rendben.Most egy hete hosszú hónapok után újra itt van velem hurrá.Rémálom :( Szívesen beszélgetnék hasónló helyzetben lévő társaimmal.
1051. LakatosA (válaszként erre: 1017. - Ágika2)
2020. márc. 17. 12:20
36 éves férfi vagyok kb tavaly októberben voltam ugyanígy aztán pár hónapig meg-meg szünt most februárban újra előjött magne b6,nebibeta,xanax,panangin ezeket szedem de szinte semmit sem hatnak ,kardio vizsgálaton minden negatív lett ez furcsa
1050. Jocesz
2020. márc. 15. 12:03

Sziasztok kéelek segítsetek.Elég régóta vannak extráim de ez most más.Ugye az extra egyik fajtája a kettő dobbanas egymas után és egy kicsi szünet és utána megy tovább minden.Nekem most olyan van hogy hirtelen egy rossz érzés a mellkasban/lehet két dobbanas nem tudom/És utána fulladás érzés meg fel is szokott gyorsulni a szívverésem.Ez is extra lehet?

Vérnyomásra szedek gyógyszert mar 12 éve....

Nebilet és exforge a nevük reggel fél fél tabletta.A vérnyomas is okozhat ilyent?Kérlek segítsetek!!Tiszteletem sziasztok.

1049. MARKITOO
2020. febr. 22. 14:51

Sziasztok! 22 eves srac vagyok panikolos szorongos..

Nekem eloszor extram olyan 3 eve volt. Rengeteg vizsgalaton voltam. Persze minden negativ. Kaptam elis cipralex receptet szorongasra. Az elmult evekben aztan folyamatosan valtakozott az hogy mikor jott elo extra. Volt hogy gyakrabban. Aztan volt hogy honapikig nem. Az elmult hetekben azonban nagyon gyakoriva valtak. Es kostanaban van ugy hogy egy extrazas elhuzodik fel percekre is. Mintha folyamat ossze vissza verne a szivem. 2 nagyot aztan 1 tompat majd ra 3 kisebbet majd ra 4 nagyobbat es igy tovabb. Aztan persze visszaall normalisra de nagyon nem tesz jot a panikbetegsegemnek. Ilyenkor felmegy a pulzusom is. A heten voltam emiatt ekgn ahol annyit kindtak menjek vissza kontrollra kardiologiara. Pajzsmirigyre gyanakodnak. De ha az se akkir tenyleg nem tudom mitol van ez. Nagyon ilyeszto tud lenni. Es a legrosszabbra gondol az ember...

1048. lera3213
2020. febr. 14. 07:55

Sziasztok!

Nekem augusztusban kezdődtek az extrák, akkor nem igazán foglalkoztam vele, mert ritkán jöttek, majd októberben volt egy nap, amikor elég sokszor éreztem és elmentem a háziorvoshoz. Csináltak ekg-t, azóta volt vér és vizelet vizsgálat is, meg kardiológusnal is voltam kétszer (ekg, szivultrahang). Minden teszt negatív lett, azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele. Azóta kialakult egy egyfajta szorongás(+neha pánik is) is valószínűleg emiatt és már nem tudok semmi másra gondolni ezen kívül, hogy biztos ma is lesz valami vagy hogy le fog állni. Pár napja voltam egy másik orvosnál is, aki beadott betaloc-ot amitől jobb lett, de én ilyen gyógyszereket nem merek szedni.

Már nagyon jó lenne, ha talalnanak megoldást. Szerintük a stressztől van, de ezek a pánikok és a szorongás is később alakult ki, szerintem pont azért, mert mindig arra gondolok hogy jaj biztos lesz ma is extra vagy valami rossz. Nagyon nehéz nem erre gondolni.

1047. zsoltie95
2020. febr. 3. 10:49

Sziasztok!

2-3 hete minden nap megeszek egy banánt reggelire, vagy napközben. Azóta szinte teljesen tünetmentes lettem, még egy alkoholos program után is. Mellette szedem az 500mg magnéziumot, reggel 1.25 concor-t (ami lehet már nem is kell), illetve ebédkor Supradyn multivitamint. A kálium miatt ajánlom, hogy próbáljátok ki. Sok sikert, jó egészséget.

2019. nov. 28. 17:30

"A Daosinnak nem éreztem soha semmilyen mellékhatását, de fontos, hogy étkezések előtt 15-20 perccel kell bevenni és az étkezést a bevételtől számítva kb 1 órán át be kell fejezni, mert különben semmilyen hatása nem lesz. ( A DaoFood-ot ebből a szempontból is jobbnak érzem azt 20-30 perccel étkezés előtt kell bevenni, de tapasztalatom szerint még utána 2-3 órával is hatásos )

Egyszer kaptam Concort sürgősségin amikor egy ájulás után bevánszorogtam és megnézték az EKG-n, hogy a szívem legalább 120-al ment és mellette volt más ritmuszavarom is. Elő is jegyeztek kardiológiára utána, de nem mentem el, mert előtte 1 héttel estem át egy teljes kardiológiai kivizsgáláson :), ami nagyjából mindent rendben talált ( ma már tudom, hogy akkor valószínűleg hisztamin szegényen étkeztem) az ájulásom meg egy náthás betegségem elején volt, azon sem csodálkozom utólag, mert: akkor naponta többször szedtem ACC200-at ( DAO blokkoló), majd reggel felkeltem megreggeliztem többek között ettem felvágottat ( magas hisztamin szint ), ittam hozzá fekete teát ( DAO blokkoló ), majd lefeküdtem aludni aztán fél óra múlva felkeltem éreztem össze vissza kalapál a szívem, össze is estem a reggel folyamán többször is. Persze utólag már minden tiszta, hogy a hisztamin intoleranciám miatt, amúgy is kevés a DAO szintem ezt tovább csökkenti a köptető és a fekete tea majd hisztamin gazdagon étkezem (felvágott), kár hogy akkor az orvosok a megoldás közelébe sem jutottak és manapság is nagy a homály a részükről.

Egyébként azóta is többször írtak fel concort és egyéb szívgyógyszereket, de magamtól soha nem szedtem ezeket.

Érdemes talán rendelned egy daosin-t de inkább daofoodot és kipróbálni gyakorlatilag 1-2 nap múlva lehet érezni a hatását, aztán az orvossal egyeztetve -ha a szív eredeménye is javul és van pénzed a dao enzimeket folyamatosan szedni, mert nem olcsó sajnos- fokozatosan letenni a concort..."

2019. nov. 28. 17:27

[link]

"Biztosan van, mert a Hisztamin Intolerancia népbetegség. A lakosság 1-3%át érinti. Sajnos az orvosok gyakorlatilag semmit sem tudnak róla. Így rengeteg embert félrekezelnek.

Nekem 38 éves koromig hetente legalább 2-szer volt migrénem, Állandó szívritmuszavaraim voltak, gyakorlatilag hetente egyszer elájultam vagy ájulás közeli helyzetbe kerültem.

Rengeteg kivizsgáláson vagyok túl, többszörös agyi CT, MR, EEG, szív UH, EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG, stb.. Soha nem találták meg az okot, csak a tüneteket próbálták kezelni.Vagy ha nem találták, akkor ráfogták, hogy ez bizony pszichés.

3 éve -többek között az állandóan a fejfájásomra szedett ibuprofen tartalmú szereknek köszönhetően- addig jutottam, hogy 38 évesen 100 métert nem tudtam megtenni gyalog. Le kellett ülnöm megpihenni 100 méterenként. A lépcsőn nem tudtam felmenni az első emeletre. Nem voltam elhízva, egyszerűen nem kaptam levegőt. Irány a háziorvos aztán a kardiológia sürgősségi: 180/120 vérnyomás 120-as nyugalmi pulzus. Szívritmuszavar, de gőzük sincs mi okozza, minden esetre felírtak egy marék gyógyszert. Na ekkor lett elegem, elkezdtem utána olvasgatni és elkezdett kirajzolódni nálam is, hogy esetleg az egész hátterében hisztamin intolerancia van.

Elmentem a synlabba és elvégeztettem ezt a tesztet:

[link]

A várakozásaimnak megfelelően kijött, hogy alacsony a DAO enzim értékem. Rögtön rendeltem is Daosin tablettát. Étkezés előtt 15 perccel kell bevenni,. Már másnap éreztem, hogy minden rendben van. Azóta étkezések előtt mindig beveszek 1( néha, ha várhatóan különösen nagy hisztamin tartalmú ételt fogyasztok akkor 2 ) DAO enzim tartalmú tablettát. jelenleg ezeket ismerem:

DAOSIN - 15 perccel étkezés előtt kell bevenni egy pohár vízzel.

DaoFood - 20-30 perccel étkezés előtt kell bevenni egy pohár vízzel. Tapasztalatom szerint jobb, mint a DAOSIN. Ebből 1 is elég amikor a DAOSIN-ból kettő kellene.

HistaSOLV- Lengyel termék DAOSIN licensz alapján, jelenleg ez a legolcsóbb (kb 8000 Ft/60 szem interneten rendelve). Lengyelországban gyakorlatilag bármelyik patikában lehet kapni kb 3500 forinttért 60 szemet. Nemrég rendeltem először. Hatása ugyan az mint a DAOSIN-é csak kb fele annyiba kerül.

Az enzimeket általában Ebay-en rendelem és kb havi 20-25 forintomba kerülnek. ( Reményeim szerint a HistaSOLV is beválik és akkor sokkal olcsóbb lesz)

Miután elkezdtem használni a DAO enzimeket. Ugrásszerűen javult az egészségi állapotom, az általános közérzetem, de néha még bepörgött a szívem és a fejem is fájt azért kéthetente egyszer, szóval nem álltam meg, tovább mentem és csináltattam szintén a SynLabnál egy élelmiszer intolerancia vizsgálatot is. Kiderült, hogy rengeteg élelmiszerre van intoleranciám, többek között alapvető élelmiszerekre/összetevőkre (pl napraforgó olaj, élesztő). Ezeket elhagytam az étrendemből, bár teljesen nem lehet kizárni őket.

A lényeg mióta étkezések előtt szedem a DAO enzimet és kerülöm azokat az ételeket, amelyekre intoleranciám van:

- 40+-osan olyan az energiám, életerőm mint 20 évesen.

- A nyugalmi pulzusom régebben mindig 70 felett volt és össze vissza kalapált a szívem. Jelenleg kb 60-61.

- A fejem kb. 3 hetente fáj, de általában ilyenkor "bűnözök" olyan ételt eszek amilyet nem szabadna. Ilyenkor vigyázok, bizonyos típusú fájdalom csillapítókat ne vegyek be, mert ezek súlyosbítják a hisztamin intoleranciát. (ördögi kör)

- Régebben nehezen aludtam el, sokáig álmatlanul forgolódtam, lefekvés előtt kalapált, össze vissza járt a szívem. Mostanában úgy alszom mint a bunda.

- Régebben többször elájultam, vagy ájulásérzetem volt. Ilyen nem volt már vagy 3 éve...

- stb...

És nem szedek semmilyen gyógyszert csak havonta 1-2 szem fájdalomcsillapítót.

Sajnos, mint írtam népbetegségről van szó, ami a lehető legváltozatosabb tüneteket tudja produkálni, ráadásul Magyarországon sajnos alig van olyan orvos, aki már hallott volna róla valamit. Én biztos vagyok benne, ha nem találom meg, hogy a panaszaimat mi okozza, már a föld alatt lennék, vagy jobb esetben napi 2-3 marék gyógyszerrel vegetálnék.

A DAO enzim egyébként a vékonybélben termelődik és ha ez gyulladt, vagy ideiglenesen vagy végérvényesen károsodott, akkor nem termelődik elég belőle.

Sajnos én nálam valószínűleg olyan mértékű a károsodás, hogy életem végig enzimet kell szednem, de ha valaki időben felismeri és nem kezelik félre évtizedekig, akkor szerintem elképzelhető, hogy tud regenerálódni a vékonybél annyira, hogy a DAO enzim termelődése normalizálódjon. Érdemes minél hamarabb utána járni."

1044. Hyppomamma (válaszként erre: 1034. - Csipke50)
2019. nov. 28. 06:13
Nagyon nehéz, még en is keresem, irok ha megvan
1043. Hyppomamma (válaszként erre: 1040. - Sannas)
2019. nov. 28. 06:11
Nezd meg dr hidveghy editet. Szerinte ha a belfkorat pribiotikummal rendbe lehet tenni akkor az enzimtermeles is rendbe johet. Olvasd el a cikkeket.
1042. Hyppomamma (válaszként erre: 1040. - Sannas)
2019. nov. 28. 06:06

Se csoki, se edzés ;-(

[link]

[link]

1041. Csipke50
2019. nov. 21. 20:58
Nekem az az érzésem, hogy mindannyian szuper érzékeny emberek vagyunk, szorongással, pánikkal vagy depivel. Ez az alap, vagyis a stressz.
1040. sannas (válaszként erre: 1030. - Hyppomamma)
2019. nov. 18. 08:20
Szia. Néztem. A Daofood, daoenzim iszonyatos drága. Valamit helyette nem tudsz? Meg ha valaki hisztamin intoleranciás biztosan más tünete is van nemcsak az extrasystole vagy nem?
1039. Alvers (válaszként erre: 1035. - Csipke50)
2019. nov. 13. 23:01

Szia,

Köszönöm szépen kérdésedet, változóan.

Egy időre megszűnnek az extrák, aztán teljes erőből visszatérnek. Remekül társul a pánikbetegségemhez. :)

Olvastam most a többiek hozzászólásait a hisztaminról és egyebekről, ebben még nem gondolkodtam.

1038. malomi (válaszként erre: 1037. - Timmcsi 77)
2019. nov. 12. 21:45
nekem csak akkor múlik el, ha elkezdek sportolni, vagy legalább erőteljesen sétálni. gondolkodok rajta, hogy ha még sokáig tart a dolog, és egész nap mozognom kell, hogy meglegyen a fordulatszám, nekimegyek valamilyen rekordkísérletnek. 24 órás fekvőtámasz vagy effélék
1037. Timmcsi 77 (válaszként erre: 1036. - Malomi)
2019. nov. 12. 21:00
Szia. Nekem ma orvos mérte délután a 80/56-ot. A házidokim reggelente 90/55, 80/50- eket szokott mérni. Nekem alacsony a vérnyomásom, plusz enyhén vashiányos vérszegény vagyok. A múltkor azt tanácsolta a dokim, h amikor èrzem az extrákat, kezdjek el ugràlni, h kicsit feljebb menjen a vérnyomásom. Kétszer eddig bejött, amikor jött az extra kimentem kertészkedni, és valóban abbamaradt.
1036. malomi (válaszként erre: 1033. - Timmcsi 77)
2019. nov. 12. 20:29
szia, nekem eddig bármikor mérték, átlag környéki volt, ma 150/80 volt, de orvosnál mérték, ahol felteszem, magasabb, mint nyugalmi helyzetben. Elkezdem majd mérni én, is, de néha nem tudom megoldani, pl. munka közben. nekem néha hirtelen stresszre is előjön, szóval lehet, hogy kétfajta plusz beütés van, a magas vérnyomásos meg az alacsony vérnyomásos?
1035. Csipke50 (válaszként erre: 1018. - Alvers)
2019. nov. 12. 18:13
Jobban vagy?
1034. Csipke50 (válaszként erre: 1030. - Hyppomamma)
2019. nov. 12. 17:58
Ezt a hisztminbontó enzimet hogy lehet pótolni,"beszerezni"?
1033. Timmcsi 77 (válaszként erre: 1032. - Malomi)
2019. nov. 12. 17:33
Szia! Ma èn is arra lettem figyelmes, h amint lemegy a vérnyomásom, jönnek az extrák. Mérték ma a vérnyomásom, 80/56 volt.... Nem lehet, h ez a gond? A túl alacsony vérnyomás?
1032. malomi
2019. nov. 11. 22:28
sziasztok, elolvastam az összes hozzászólást, de a saját bajomra hasonlítóval nem találkoztam: elmúltam 40, kíméletesen sportosan, élek, 0 alkohol, 0 cigi, 0 drog, 0 mentális probléma (remélem...). csak akkor jelentkezik a plusz beütés-kihagyás, ha a pulzusom 60 környékére megy le. akkor percenként 1-2. ha lemegy 50 alá, akkor percenként 8-10 is megjelenik, de minimum 6. gyerekkorom óta elég alacsony pulzusom, nekem az 50 nyugalmi helyzetben a megszokott, bármely napszakban, munka közben, vezetés közben is. így viszont gond, hogy ha épp nem sportolok vagy loholok valahová, összevissza ver a szívem, éjszaka is. találkoztatok hasonlóval? üdv és köszönöm!
2019. nov. 9. 14:27

[link]

Olvassatok el az itt hozzaszolokat, ajulasig voltak extrai es semmit nem talaltak nala. Utana ratalalt arra h mi a baja es az orvosok 99%-a nem tudja h ez all a hatterben.

2019. nov. 9. 14:25

Mindenkit aki meg akar gyogyulni, nagyon kerem olvassa el ezeket a hozzaszolasokat. En mar 100,%,-ig biztos vok abban h hisztamin intoleranciaja van itt tobbuknkek. Mivel nekem sport utan, csoki utan, paradicsomos dolgok utan, stressz utan jon az extra, olvastam vegre h ezek is hisztaminfelszabadito dolgok. Nem csak kajatol lehet, hanem a sport is felszabaditja. Megoldas a hisztamonbonto enzim!!!

[link]

1029. Pirizoli (válaszként erre: 1028. - Timmcsi 77)
2019. nov. 7. 21:16
Eleinte nagyon rossz volt.De egy kis idő után egyre kevesebb lett.Az már elviselhetőbb volt.Sajnos most egy pár hete megint egyre több van.Most újra kezdődik tortúra.
2019. nov. 6. 18:45
Sziasztok! Teljesen elkenődve olvasom, h valakinek több ezer melléütése van naponta??? Nekem tavaly volt Holter vizsgálatom, olyan 400 db volt egynap. A jövő héten megyek megint ellenőrzésre, szerintem most jóval több lesz. De az ezer, az nagyom sok. Mivel minden egyes melléütést én úgy érzek, mintha valaki teljes erővel mellkason vàgna, én ezt a párszázat is nehezen viselem... :-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook