Exek cuccai (beszélgetés)
együtt éltek? Dobd ki! mármint a holmikat.... :)
(számomra ez ilyen egyszerű, még ha undokul is hangzik)
Lehet mivel beszéltetek róla, ő is rájött, hogy kezdeni kéne vele valami. Szerintem el fogja tüntetni, elviszi a szüleihez a padlásra és ennyi. Nem is gondol rá. Vagy kidobja..
Én az otthoni 'gyerekszobámban' őrizgettem képeket, apróságokat, leveleket, ajándékokat, felhalmozott kacatokat vagy 10 évig. Akkor dobtam ki mindent, mikor fel kellett számolni a gyerekszobámat.
Szerintem ez helyzet, és emberfüggő.
Kérdés hogy szakítottak, mennyit jelentett neki stb.
De a legfontosabb hogy a Pasik sokszor tudomást se vesznek ezekről a tárgyakról...amikor a Férjemet megismertem akkor az íróasztalán kint volt a barátnője fényképe, pedig azóta volt még egy barátnője, majd lettem Én. Én is zokon vettem, de felesleges volt- egyszerűen nem is foglalkozott vele, ottfelejtődött.
Hát, ilyeneket én nem őrizgetnék exekről.
Közös fényképek, emléktárgyak vannak, elvégre az ember életének része volt, de sminket, napszemüveget...furcsa mindenesetre...
Sziasztok!
Szerintetek normális, ha a párom az exe személyes dolgait (sminkek, szemüveg, parfüm...stb) őrizgeti? Esetleg Ti tapasztaltatok már ilyet?
Hogy oldottátok meg ezt a helyzetet?
További ajánlott fórumok:
- Mi a teendő akkor, ha eljöttem otthonról és a szüleim nem adják ki az ott maradt cuccaimat?
- Küldted már el a férjed, barátod cuccait összeszedve?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- A volt barátnőm cuccaival mit csináljak?
- Dobjam ki régi cuccaimat vagy ne?
- Lovagló cuccaimat hol tudnám eladni (interneten keresztül)?