Etetőszék - tapasztalatok? (beszélgetés)
A mi faszékünkön sincs biztonsági öv, de nálunk egyik gyerek sem akart soha felállni benne. A fiam még nem tud felállni, lehet hogy majd ő kezdi el ezt. :D
A mienkben nincs biztonsági öv, pedig néha nem ártana... :) Én úgy oldom meg, hogy a tálcája tologatható, és betolom a gyerek pocijához, amennyire csak lehet, és akkor nincs helye felállni... :) Szerencsére most már nem áll fel benne, de fél évig paráztam kicsit miatta... :(
nekünk is ilyen van, nagyon szeretjük. A tálcát le lehet venni róla, de mi még most tálcásan használjuk. A magasság is állitható, igy könnyen az asztalhoz teheted.
Nézz szét a tesz-veszen nagyon jó áron találhatsz székeket!!
Jaj, bocsi! Szimonicnak küldtem el! :DDD
Nekünk műanyag peg perego van, nagyon szeretjük. Könnyen tisztítható, dupla tálcás, az ülése dönthető, egy kézzel is ki tudom nyitni és összecsukni. Szerintem fontos az 5 pontos biztonsági öv, hogy a vállán is fogja, a húgom kisfia a 3 pontosban simán felállt.
Biztos szép, de ezt nem nekem számtad... :D:D:D
A képeket elküldtem a fenyőfa etetőszékünkről! Na milyen?
Nekünk fontos volt, hogy olyan legyen, amit oda tudunk tenni az asztalhoz, hogy szokja a kisfiam, hogy együtt eszünk az asztalnál. 15.480 FT volt az oldalaiban az 1.500.- Ft-os mintával, és a posta költséggel együtt. Mi nagyon meg vagyunk elégedve vele.
szia, nekünk Brevi márkájú van, még a Brendonban vettük, jó áron, ami könnyű fém, műanyag borítóval...egyszerűen kinyitható és könnyen összecsukható, ami nekünk fontos volt...egyszerűen tisztítható, és nagy tálcája van...stabil, nem borulékony egyáltalán...nekünk bevált...:o)
Én sem addig, amíg barátnőm anno kölcsön nem adta. Vágtam, bele szivacsot, Anyósom még varr rá huzatot, és olyan tépőzárat akarnék venni, ami rá lehet az egyik oldalra varrni, amásikat meg a fára ragasztani.
Oda lehet szépen állítani az étkező asztalhoz.
WOW!!!
Ilyet még nem is láttam!
Mi nem rég vettünk egy fa etetőszéket, ami 3 az 1-ben. Nagyon szeretem, mert ilyen volt a második lányunknak is, de azt kölcsönbe kaptuk, és bútorlapból volt. Ez fenyő fából volt, és nem is került olyan sokba. Az oldalába kértünk 1-1 Verdás mintát, amit valamilyen géppel belefaragtak vagy mi. Ha érdekel priviben küld el a mail címedet, és elküldöm róla a képeket. Ja! Amúgy azért 3 az 2-ban, függőlegesen etetőszék, az egyik oldalára fektetve hintaló, a másikra meg egy kis pad asztallal.
Nekünk egy öröklött fa van, sajna még korai generációs. Azért sajna, mert az ülőrésze még nem műanyag borítású, hanem kivehető szivacsos textil. :(
Egyébként az a fajta, ami később szétszedhető asztallá és székké. Kicsit nagyobb helyet foglal, de az újabbak már kisebbek kicsit.
A borítást leszámítva nagyon szeretem. :) Asztalhoz is lehetne állítani, de sajna a mi konyhánk nem olyan, szóval az étkezősarok mellett áll...
Fa vagy műanyag? Mindenképpen asztalhoz állíthatót szeretnénk, tehát olyan magasnak kell lennie. Van vmi jó márka esetleg, ami bevált vkinek? Milyen szempontokat kell figyelembe venni a vásárláskor?
További ajánlott fórumok: