Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések (beszélgetés)
4. mongi
2010. szept. 2. 21:41
A vörös lencse és a rendes lencse közötti különbség?:)
3. mongi
2010. szept. 2. 21:41
Köszi!
2. barracuda59
2010. szept. 2. 21:39
Az A minőségű rizs tisztább, szebb, a B minőség nem annyira
1. mongi
2010. szept. 2. 21:37
Engem az érdekelne per pillanat,hogy mi a különbség az "A" és "B" rizs között?
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Főzési alapanyagok
- Kezdő és haladó konyhatündérek csevegjünk a sütés-főzés rejtelmeiről!
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?