Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések fórum

Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések (beszélgetős fórum)


1 2 3
2011. máj. 29. 10:26
Kókuszolajjal milyen ételeket lehet készíteni?
33. eda93927a9 (válaszként erre: 30. - Mongi)
2011. jan. 11. 20:18
Olyat még nem is láttam boltban.
32. Lisy50 (válaszként erre: 30. - Mongi)
2011. jan. 11. 17:16
Szia!Biztos nem, csak mindenhol leltár van, ki van fosztva minden!
31. mongi
2011. jan. 11. 16:54
Csokilencsét hol lehet kapni?
30. mongi
2011. jan. 11. 16:53
Karácsony óta nem találok sehol kinyomós,színes cukormázat?Létezik,hogy limitált széria volt???
29. mongi (válaszként erre: 28. - Lisy50)
2010. dec. 11. 16:34

Én is pont ezt a 3 fajtát vettem.Legalább nem kell próbasütést-díszítést csinálnom.:)

Köszi a tapasztalatot!

28. Lisy50 (válaszként erre: 26. - Mongi)
2010. dec. 11. 14:35
Nekem nem volt ragacsos, ha kikeverőset veszel, tegyél bele kicsit kevesebb vizet, tuti jó lesz,én marcipánosat, és puncsosat próbáltam. A kész kinyomós meg nagyon szép, és kőkemény volt a díszítés a sütin.
27. Lisy50 (válaszként erre: 25. - Mongi)
2010. dec. 11. 14:29
A hűtőben hagyom, de van amikor többet is kiveszek, 1 hétig bírja, utána felpuffad.
26. mongi (válaszként erre: 23. - Lisy50)
2010. dec. 11. 13:27

Idén én is arra vettem,több félét is,csak megijedtem a minap kicsit,mert valahol azt olvastam,hogy vkinek mindig ragacsos marad a bolti máz...

Esetleg van valamiféle praktika hozzá,vagy minden érthetően le van írva a használati utasításában?

25. mongi (válaszként erre: 22. - Lisy50)
2010. dec. 11. 13:24

Igen,a túrót én is.

Ha előző este kiveszed az élesztőt-kinn v. a hűtőben hagyod kiolvadni?

24. eda93927a9 (válaszként erre: 21. - Mongi)
2010. dec. 11. 13:17
Igen. Szépen feljön a kenyér tőle. Semmi baja nem lesz a fagyasztáskor.
23. Lisy50 (válaszként erre: 19. - Mongi)
2010. dec. 10. 19:09
Tavaly a mézeskalácsokra tettem, jó volt!
22. Lisy50 (válaszként erre: 16. - Mongi)
2010. dec. 10. 19:07
Én állandóan teszek egy kartonnal a mélyhűtőbe , mivel állandóan sütöm a kenyeret, előtte való este kirakom, ugyan olyan mint ha aznap vettem volna. A túrót is szoktam fagyasztani.
21. mongi (válaszként erre: 20. - Eda93927a9)
2010. dec. 10. 18:59
Tényleg?!Az jó.
20. eda93927a9 (válaszként erre: 16. - Mongi)
2010. dec. 10. 17:55
Lehet fagyasztva tárolni. Azután is jó.
19. mongi
2010. dec. 10. 15:26
Szoktatok bolti cukormázat használni?
2010. szept. 7. 14:15
Élesztőt nem biztos, hogy jó ötlet lefagyasztani, mert az élesztőgombák nem tudom, hogy birják a hideget, lehet, hogy elpusztulnak?
17. barracuda59 (válaszként erre: 15. - Mongi)
2010. szept. 7. 14:14
Szerintem mindegy, hogy dobozban tartod-e. Nem belemegy, hanem már benne van. Ha a boltban rosszul tárolták, akkor Te otthon sajnos hiába dobozolsz szorgalmasan, a dobozban is ki fog kelni a zsizsik. Annyit tudsz tenni, hogy amikor felhasználod, figyelmesen megnézed, hogy mocorog-e:D
16. mongi
2010. szept. 6. 14:18
Szokta vki lefagyasztani az élesztőt?
15. mongi
2010. szept. 6. 14:18
Na,átreformáltam a kamrát.Minden dobozos lett.Azt olvastam,hogy a dobozba ,üvegbe nem tud belemenni...Remélem is!!!
2010. szept. 3. 22:07

Előfordul, hogy zsizsikes lesz. A rizs is!

Attól is függ, hogy a boltban, ahol vetted, ott hogy tárolták.

13. mongi (válaszként erre: 12. - Barracuda59)
2010. szept. 3. 19:56

Na,de mitől?

Utána néztem itt a neten,de még azt se tudtam pontosan eldönteni a képek alapján,hogy tényleg zsizsik-e?!Mindenesetre kidobtam 6 v.7 csomag lisztet.:(

12. barracuda59 (válaszként erre: 10. - Mongi)
2010. szept. 3. 12:16
zsizsikes lett a liszted. Dobd ki mindet!
11. mongi (válaszként erre: 9. - Molyka)
2010. szept. 3. 12:11
:)
10. mongi
2010. szept. 3. 12:11
SOS!Találtam a lisztben nagyon apró kis bogárféléket!Azok mik???A lisztben eleve benne vannak és kikelnek,vagy pl. a kamrából másznak bele?A felbontatlan csomagban is voltak.Pfujjj!!!
2010. szept. 2. 22:30
Szoktam én is férjemtől olyanokat kérdezni, hogy hajaj... :) De okos és mindenre tud válaszolni.
2010. szept. 2. 22:07
Nem hiszem. :)
7. mongi (válaszként erre: 6. - Molyka)
2010. szept. 2. 21:54

Ok,az jó lesz!

Vajon a 2 fajta lencséből ugyanazokat az ételeket el lehet készíteni?!

6. Molyka (válaszként erre: 4. - Mongi)
2010. szept. 2. 21:46
A színe? Esetleg a rosttartalma, de ezt megkérdem majd férjemtől, élelmiszermérnök :)
2010. szept. 2. 21:44
Ez nagyon jó téma!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook