Este 6 után nem enni (beszélgetés)
:D a natúr pattogatott kukorica?
cáfold..ha te ettől hízol,akkor ne edd
Sziasztok!
Egyébként én is sokáig fent vagyok este (magamhoz képest) éjfélig szinte minden nap, és én sem tudom megállni a tv- net elötti "nasizást"-erre keresek valami ellenszert:)
20deka répa az eltart 20 percig is:D
döbbenet,hogy milyen lassan ,és csak lassan lehet enni! ha natúr pattogatottkukoricát esztek az esti éhségre,frisset,annak az illata is jó,meleg is,eltelít,és nem hizlal.
Ez csak akkor fog beválni,ha 9-kor már alszol.
Egyébként nézd meg,hogy mikor kelsz és mikor fekszel.Ebbe az időintervallumba oszd el a napi 5 étkezést és sokkal hatékonyabb lesz a fogyás,mint ha éhezel.
Viccet félretéve, nálam bevált, bár tornáztam is, nem naponta, de hetente legalább négyszer.
És olyan jól éreztem magam akkor a bőrömben.
Én meg azért nem tudok most sem aludni, mert éhes vagyok, de nagyon. A vacsora (bundáskernyér) illata még belengi a házat, erős a kísértés, hogy melegítsek magamnak:)
De nem, tényleg erős leszek.
Szia!
Igaz én tornát is adtam hozzá, de két éve 14 kg-tól szabadultam meg így három hónap alatt. Hozzáteszem a nappali étkezésekre is odafigyeltem, de este hat után már semmit.
Most is ezen vagyok. Sajnos a kilók szépen lassan visszajöttek. De olyan jó a családdal vacsorázni.......
További ajánlott fórumok:
- Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe?
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Mikortól nem szabad enni: 16 vagy18 óra után? (étkezési szokások)
- Csak szerintem hülyeség, az aki azt mondja hogy este 6 után már nem szabad enni különben elhízol?