Esküvői praktikák? (beszélgetés)
Jogos :D
Még csak tervezgetek, és oltsatok csak le ha hülyeséget írok :D Még szűz vagyok ilyen témában :)
Igazad van, persze meghallgatom :)
Huh, hát voltak árak. Az az igazság h annyira még nem vagyok tisztába a dolgokkal :)
Egyszerű lagzitok volt? Templomi szertartás? Ha igen, kellett érte fizetni?
Hát figyelj, szerintem ezeken a dolgokon már rengeteget spórolsz.
Nálunk:
dekor: 60.000
Fotós: 90.000
Videós: 50.000
Virágok: 50.000
Zene: 130.000
Meghívó: 9.000 (40db)
Ruhám: 120.000
Szerintem hallgasd meg azt a zenészt, ha jó és tényleg olyan kedvező áron jön, akkor hívjátok el. Tényleg bocsi, ha ezt mondom, de a CD az tényleg gáz.
A fotós az én keresztanyukám, és vállalta :)
Igazából, amire tényleg költenünk kell majd, az a kaja maga :)
Mert a csokromat, az autódíszt, a hasonlókat a barátnőm édesanyja ajánlotta fel nászajándékba :)
CD-ről? Ne már.
Bocs, csak ledöbbentem. Az lehet, hogy a hangulat rovására fog menni.
Ezek mind szuper ötletek, amiket előttem írtak. Én sajnos nem vagyok nagyon kreatív, így ezeket nem vállaltam be.
De pl. mi Szegeden élünk, de a lagzit a szülővárosunkban tartottunk, ami kisváros, így minden olcsóbb volt. Ha időben elkezded, még válogathatsz. Nálunk pl a vőfély 30.000-ért jött, a másik 60-ért jött volna. Nem mindegy.
A zenekar valóban egy fő is elég, de mi szerettünk volna utcai kiséretet is, így a miénk 3 tagú volt.
Ha olyan a helyszín, kérdezd meg, vihettek-e italt be, az is úgy olcsóbb és nagykerben visszaveszik, ami megmarad.
Fotós, videós baráti körből is lehet, bár mi inkább profira bíztuk. :-)
Hirtelen ennyi. :-)
Köszi, de ledöbbentem picit. Mivel az első meghívó ugyan úgy néz ki, mint amilyet adtamapáromnak ajándékba egy éve, hogy nézd, én hasonlót szeretnék :)
Ha nem pofátlanság, megkérdezhetem, hogy mennyibe került? Mert nekem 500ft volt egy ilyen.
Köszönöm a gyors választ :)
Hát a zene cd-ről fog menni, a sminkemet, hajamat, körmömet barátnőim fogják csinálni :)
A ruhámat pedig húgom keresztanyja fogja varni :)
Amúgy asztaldísznek olyanra gondoltam, hogy veszek pici gömb alakú vázákat, benne úszógyertyával, és a váza alatt rózsaszírmok. Vagy az hülyeség?
zenekar helyett egy szintis zenész ugyan olyan hangulatot tud csinálni mit akár egy 5 fős banda, a köszönetajándékot meg tudod csinálni magad is és egy 100 fős lagzit ellátsz vele 7-8000 ből!! a papírt a meghívóhoz meg tudod venni egy írószerben vagy hobbiboltban, és egy hozzá értő ismerősöd azt szerkeszt rá amit csak akarsz! kinyomtatod és kész! a mi 50 fős esküvőnkre (5 éve) 4000 ft ba került!!!!
a fodrászon sminken ne spórolj! a ruhán nem látszik hogy hanyadik felvételes ruha! az első felvételesek a legdrágábbak a kölcsönzőben!!az asztali díszeket is meg tudod magad csinálni!! megveszed a virágot, és valami zölddel beletűzgéled oázis szivacsab és ráteszed egy tányérra minden 5. székhez szoktak rakni...ja és a lényeg mindenkitől pénzt kérjetek!!! azzal mentek a legtöbbre!!!
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.
- Reformkonyha - élelmiszerek, receptek, praktikák
- Milyen fogfehérítési praktikák és kezelési módok vannak?