Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér? (beszélgetés)
7. libikóka
2023. febr. 14. 09:47
Szerintem se,,inkább kirakósozzatok az asztalokkal,,hátha van jó megoldás,,még ha kicsit szűken is.
6. Leoborta
2023. febr. 14. 09:38
Ne!
5. 8d00a82c06
2023. febr. 14. 09:10
Szèkfoglalós játèkot nem ìgy kell játszani!
Ezt ne csináld!
2023. febr. 14. 09:06
Igen, én is ezektől tartok, amiket írtatok... Pedig minden más szempontból szuper hely lenne :( Én sem voltam még olyan esküvőn, ahol így bontották volna az asztalt, pedig állítólag ez "szokás" ...
3. semleges
2023. febr. 14. 09:04
Nem hallottam ilyet. Szerintem nem jó ötlet, megfog sértődni aki alól kiveszed a széket. Majd azt lesik mikor áll föl a másik, hogy letudjanak ülni. Lehet, hogy el is fognak menni. Azért ezt vedd fontolóra.
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 14. 09:02
Sztem gáz, mert nem tudna a helyükre visszaülni, akiktől elveszed az asztalt. Azért azt gondolom csak leülnének pihenni, inni valamit, beszélgetni. Illetve éjfél után még szokott vacsi lenne.
Vagy nagyobb terem kellen vagy kevesebb embert meghívni, de ez, hogy elveszed az ülőhelyeket, sztem nem jó ötlet.
2023. febr. 14. 08:56
Sziasztok! Szerintetek probléma az, ha esküvőn vacsora után (nem rögtön) az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér? Sajnos csak így férnénk el. Alapvetően bulizós társaság vagyunk, nem üldögélős...de mégis, így kicsit olyan mintha a vendégek felétől elvennénk az asztalukat... Valaki járt már így?
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)