Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér? fórum

Lehet abból probléma, ha az esküvői vacsora után, az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér? (beszélgetés)

1 2
2023. febr. 14. 09:47
Szerintem se,,inkább kirakósozzatok az asztalokkal,,hátha van jó megoldás,,még ha kicsit szűken is.
2023. febr. 14. 09:38
Ne!
2023. febr. 14. 09:10

Szèkfoglalós játèkot nem ìgy kell játszani!

Ezt ne csináld!

2023. febr. 14. 09:06
Igen, én is ezektől tartok, amiket írtatok... Pedig minden más szempontból szuper hely lenne :( Én sem voltam még olyan esküvőn, ahol így bontották volna az asztalt, pedig állítólag ez "szokás" ...
2023. febr. 14. 09:04
Nem hallottam ilyet. Szerintem nem jó ötlet, megfog sértődni aki alól kiveszed a széket. Majd azt lesik mikor áll föl a másik, hogy letudjanak ülni. Lehet, hogy el is fognak menni. Azért ezt vedd fontolóra.
2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 14. 09:02

Sztem gáz, mert nem tudna a helyükre visszaülni, akiktől elveszed az asztalt. Azért azt gondolom csak leülnének pihenni, inni valamit, beszélgetni. Illetve éjfél után még szokott vacsi lenne.

Vagy nagyobb terem kellen vagy kevesebb embert meghívni, de ez, hogy elveszed az ülőhelyeket, sztem nem jó ötlet.

2023. febr. 14. 08:56

Sziasztok! Szerintetek probléma az, ha esküvőn vacsora után (nem rögtön) az asztalok felét elvesszük, hogy megnyíljon a tánctér? Sajnos csak így férnénk el. Alapvetően bulizós társaság vagyunk, nem üldögélős...de mégis, így kicsit olyan mintha a vendégek felétől elvennénk az asztalukat... Valaki járt már így?

Köszi!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook