Érzéstelenítő latex bugyi (beszélgetés)
Most kizárólag hónalj szőrtelenítésre.
Szerintem egyszerűbb, gyorsabb és főleg FÁJDALOMMENTESEBB, mint a gyanta.
Ha kíváncsi vagy, kifejtem azt is, hogy miért.
basszus, azért arra kíváncsi lennék, hogy beljebb hogy oldaná meg hajvágóval. :P
mert pasin oké, hogy hajvágóval eltávolítja, hogy ne kelljen a nyelvemről huzigálni a szőrt, de nőn? :)))
Pasi miatt eszembe nem jutna szőrteleníttetni. A divat sem érdekel.
Magam miatt csináltatom, bár nekem a gyantázás meg sem kottyan.
Hajvágó géppel 1/2 - 1 centisre vágni?
Hát nem tudom mikor láttál utoljára puncit,de nekem akkor sem nő meg bő 1 centinél hosszabbra, ha nem gyantázom. Vagy én vagyok a csodabogár.
:) én örök kislány maradok, trendektől függetlenül.
Én az epilátort nem bírom a bikinivonalon, sokkal nagyobb fájdalom, mint a gyanta; és az epilátor ha ott 5 perc (szerintem a csillagok látása miatt inkább több) a gyanta kb 3 mp és egyszeri globális fájdalom, nem minden szőröcske külön-külön.
Alfa te epiláltál már magadon? Mert nagy tapasztalatról tettél tanúlságot ezzel a minimális fájdalom kijelentéssel.
Láb-kar-hónalj-has nem ér; az tényleg nem fáj epilátorral sem, gyantával meg abszolút semmi.
Ha ismét divatba jön az "ősbozont" akkor is "kislányos" leszel?
De miért is kellene borotválni?
Elég egy hajvágó géppel 1/2 - 1 centisre vágni.
A bikinivonalon kívül lévő szőr pedig epilátorral simán megoldható otthon, kb. 5 perc alatt. (Minimális fájdalommal)
Ezt szerintem nem a pasi várja el a nőtől, én is magamért kínlódom, nekem így "szimpibb" a szóban forgó terület.
A fájdalommentes megoldás -mint borotva- már másnap kínlódás mindkét félnek, a naponta-2 naponta borotválkozáshoz semmi kedvem, időm, energiám, a végeredmény is jobb gyantázással, nem beszélve arról, hogy a borotválkozás "veszélyes üzem" ilyen érzékeny, dimbes-dombos területen.
Én inkább szenvedek havonta 15 percet.
És igen, többen is nézegetik, pl nőgyógyász -akit tudjuk hogy nem az érdekel, de mégis- vagy aki jár strandra nap, mint nap közszemlére teszi magát, a mai bikinik pedig igencsak sejtetik, hogy ki milyen trendet követ fazonvonalon.
Csak azt tudnám, hogy miért kínlódnak azok, akik ezt nem bírják?!?
Más fájdalommentesebb megoldást nem tudtok?
Azt meg végképp nem értem meg, hogy ki az a barom férfi, aki ezt a kíntatást elvárja a párjától?
Ha tudom, hogy neki fájdalmas, vagy nehezen bírja, akkor elviselem, hogy szőrös ott.
Egyébként se látja ezt rajtunk kívül senki.
Vagy akad, akiét többen is nézegethetik?
Az "enyémek" sem szerettek volna könyörülni, de amikor már konkrétan annyira leizzadtam, hogy megmaradt a székben a nyomom, akkor az gáz.. Pláne úgy, hogy leizzadni nekem még a cooper-tesztnél (12perc futásnál) sem sikerül..
Szóval ha ciki, ha nem, kell valami, amivel bírom ezeket..:s
hihi:)
Köszi a segítséget, és szép estét Nektek:))
Nem mert pénzt elfogadni?
Természetesen most sem nevetek.
(:D)
hatóidő :) csipkedési technikával ellenőrizheted :)
Az is kérdés mikorra múlik el a hatása ;)
60perc? édesjézus :O
nem csodálom, hogy "kiborultál"
Különben idővel könnyebb lesz, én cirka 8éve gyantáztatom és kifigyeltem a ciklusomhoz viszonyítva a kevésbé fájdalmas időszakot. Meg az sem mindegy, hogy tél vagy nyár van... hidegben mi emberek is nagyobb "bundát" növesztünk
Epilátorral hogy bírod, nekem azzal nem menne
:DDDDDDDDDDDDDD
ööööö, nem nevetek
Na erről beszélek.
Gondolom nem úgy megy a dolog, hogy felkened a krémet, felveszed a bugyit, és elsétálsz a kozmetikushoz. :)
További ajánlott fórumok:
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Gerinc érzéstelenítés hogy történik?
- Szülés epidurális érzéstelenítéssel
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- A császármetszést, hogy tudták régen elvégezni érzéstelenítés nélkül?