Érezd jól magad a bőrödben! Diéta 2011. április 11-től (beszélgetés)
jaaaaaaa!!!!! akkor félreértettem!!!!!!! bocsiii :))
érdekes, nekem alapból nem hiányzik!!! de ma annyira ünnepeltem Magam hogy gondoltam kell ez Nekem :)))
Ahogy sikerül. Általában 1100 és 1400 kcal között.
Eddig havi -2 kg-ot fogytam.
Mennyi kaloriat eszel naponta?
Az más.
Én kalóriaszámolással fogyizom, így semmi nem tiltott. Próbálok délelőtt enni magas ch tartalmú ételeket(ha nagyon kívánom), így délután már nem kísért.
Próbálom a gluténes dolgokat kiiktatni,úgy vettem észre,h nincs rám jó hatással,most ki akarom deríteni,ezért nem eszem.
Reggel ehetsz egy-egy fél szeletet. Nem?
én egy szóval ilyet nem mondtam!!! csak hiányzik nekem a kenyér,az hiányzik a legjobban!
Egeszsegedre....gondolom nagyon finom volt :)
naaaa!!!! szár éve nem ettem ilyet!!!! ma megengedtem Magamnak, ez csak nem akkora bűn :(((
Sziasztok!
Nekem jól sikerült a mai napom. Sokat mozogtam (kertészkedtem), és nem volt nagy étvágyam, de azért ettem 5x kicsit, ahogy szoktam.
hááááááááááát, Én ma hedonista voltam :)))))) ruhákat vettem Magamnak, és ettem egy szelet zsíros kenyeret......! De ez ettől nem omlok össze :)))
Most kezdem érezni a tegnapi meg mai tornát:(
Nektek hogy sikerült a mai nap?sikeres volt?mindent megtettetek amit elterveztetek?:)
ügyes vagy!!!!!!!!! :))))
De nem volt kedvem ma tornázni...de megcsináltam:)
Natúr joghurt, pici mustár, só bors, fokhagyma....:)
Szia! :) Üdv. köztünk. :)
Mennyi ment le eddig, és mi a cél? Mindenre kíváncsi vagyok. :)
Gyere nyugodtan,sok sikert!
Reszletezned a dietadat es az eredmenyeidet?
Sovany tejfol/joghurt fuszernovenyekkel vagy vegetaval vagy fokhagymaval vagy......
Nem reszletezem,kezdek ehes lenni :)))))
Sziasztok! Látom, itt már összejött egy jó kis csapat. Azért jöhetek még én is? Márciusban ádáz diétába kezdtem, alakul is a dolog. Néha mégis olyan reménytelennek tűnik.
Holnap ebédre salátát csinálok magamnak (vegyes salátából, grillcsirke csíkokból, mozzarellából). Van valakinek valami jó házi-diétás salátaöntet receptje?
Én is befejeztem mára az evészetet. :)
R.: 2 szelet tk. extrudált kenyér + 2 szelet pikáns felvágott, 2in1 kávé
T.: 1 Danone Activia joghurt (natúr)
E.: tejfölös krumplifőzelék
U.: 1 db alma
V.: -
Kb. 2 liter szénsavmentes ásványvíz, 1 csésze gyümölcstea, 2 kávé, 2 2in1 kávé
Mna,megvolt az uzsonna/vacsora,remelem mara az utolso etkezes....esetleg max. egy light jaurtot vagy almat engedelyezek magamnak(legalabbis ez a terv,remelem a ronda kicsi ordog nem csabit majd el :) )
Amúgy meg megvan a kapszulám,holnap reggel kezdem szedni:)
Találtam egy nagyon jó feszesítő testápolót,7napot ígér,és tényleg használ!És nem is drága mert a 250ml-is 800Ft-ért vettem tegnap,de nagyon sokáig elég mert csak a combom meg a fenekem szoktam bekenni vele.
További ajánlott fórumok: