Érezd jól magad a bőrödben! Diéta 2011. április 11-től (beszélgetés)
Hat a 90 naposnal nekem is akadt 1-2 kifogasom.....Reggel a gyumolcs nem hiszem,hogy menne.....Meg a napi haromszori kajalas,tizorai/uzsonna nelkul nem biztos hogy osszejonne....ne is beszeljek a gyumolcsnaprol....
Persze,masnal biztos szuperul mukodik az egesz....
Orvosi támogatással és akupunktúrával először 600 kalóriát, aztán 1000-et. Brutálisan kevés volt, de fogytam.
Viszont irtózatosan nehéz megszokni, hogy mindent megmérjél, mielőtt bekapod. Nem beszélve a főzésről, ami szörnyen fárasztó a méricskéléssel és írogatással. És a csúcs a vendéglő vagy menza vagy bármi, ahol végképp nem tudod, mit eszel.
Pl. eszel egy fél grapefruitot: meg kell mérni előtte és utána is a tányérodat, mert a nagy része nem ehető...
Norbim nekem is van,az aerobzona,az eleg ok-nak tunik kezdetnek.....
Meg Leg Magicom is van valahol a garazsban.....Egyszoval meg van minden adva,csak magamat kene rancba szednem,h sirankozas helyuett sportolni kezdjek......:)
Lanyok,ti mit es mennyit tornaztok?
En semmit....szegyenszemre.....
De ezen valtoztatni szeretnek,ezert a napokban elokeritem a szobabiciklimet....
Mennyi kaloriat fogyasztottal naponta?
En is kaloriat szamolgatok,de tenyleg pepecs,maceras....Most olvasgatok a 90 napos dietarol is,mintha az is vonzana....
Sziasztok:)
egész délelőtt szép idő volt én meg bent takarítottam, gondoltam majd délután elmegyek futni...erre beütött a rossz idő:(((
mindegy,marad a torna a szobában:)
Köszi mindenkinek, hogy befogadtatok.
Orsika, nem norbival fogytam 5 kilót, hanem akupunktúrával és kalóriaszámolással. De a kcalszámolás nagyon macerás és unalmas, nem is lehet mindig kivitelezni. Norbit azért nézegetem, mert a páromnak magas a cukra, és nem hajlandó lényegesen változtatni az életén. A régi ízeket keresi, ezért helyettesítő dolgokat próbálok.
Candee, tegnap láttam meg én is a Slim kenyeret, asszem átállok arra. Reggelire nekem is hiányzik, és a páromnak is muszáj valami kenyérfélét adni. Az abonettet meg ilyesmit nem lehet megetetni vele :-((( Kicsit konzervatív a drága a kaja tekintetében.
Zöldséglevest terveztem, de frankfurti lett belőle végül. Nem rántással hanem habarással csináltam. Másodiknak meg cézár salátát.
Annyi lett hol holnapra is marad belőle. Úgyhogy a holnap menü is ez lesz. Ja meg csináltam tökfözeléket anya kívánságára.
Próbálok mindig ugyanabban az időpontban étkezni, hogy megszokja a szervezetem.
Az L-karnitin természetes eredetű aminosav származék, mely leginkább a vörös húsokban (marha, kecske és bárány) található meg. Szerepe elsősorban a sejtek mitokondriumaiban játszódó zsíranyagcserében rejlik.
Az L-karnitin részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében.
Működési elve, hogy a zsírsavakat a sejtek mitokondriumaiba szállítja, ahol azok energiává történő átalakítása, vagyis a „zsírégetés” történik.
Csakúgy, mint valamennyi, az anyagcserében szerepet játszó anyagtól, az L-karnitintől se várjunk csodát! Az L-karnitin fogyasztása önmagában nem hoz látványos eredményt, megfelelő táplálkozásra és testmozgásra is szükségünk lesz. Azonban, ha diétánkat L-karnitinnel és megfelelő testmozgással egészítjük ki, elősegíthetjük a fogyókúra eredményességét, a már kialakult zsírpárnák „eltűnését”.
köszi:) Olyan nehéz megállni ,h ne együnk kenyeret,legalább is nekem:( szendvicshez- kenyér,főzelékhez -kenyér,egy két leveshez is -kenyér...:( áhhh
már most utálom a puffasztott rizst xD:D
Viszont már megittam ma vagy másfél litert:)
Sziasztok!
Tegnapi napom elég jól sikerült. Nem ettem kenyeret, ami nálam nagy szó.És volt 50 perc torna is. Nekem a vacsorákkal vannak gondjaim. Ti mit esztek vacsorára?
Rebekka,sok sikert!!!
Norbis modszerrel fogytal 5 kilot?
Gratulalok,nagyon ugyes vagy!
Hat igen....tudom hogy konnyebben atveszelnem a napot,ha reggeliznek,meg hat biztos sokkal egeszsegesebb is lenne,csak hat nehez gyakorlatba ultetni.....dolgozni fogok ezen.....
Nekem is az agyam ehezik meg.....a kisordog befeszkelte oda magat,s nem hagy beken......
Üdv Rebeka! Sok sikert a fogyáshoz!
Én sem norbizom meg semmi ilyesmi. Saját étrendet követek : D