Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Érdi gesztenyés palacsinta recept

Érdi gesztenyés palacsinta recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Érdi gesztenyés palacsinta hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
8 db édes palacsinta
20 dkg gesztenyemassza
2 dl tejszín
2 ek. rum
2 dkg mazsola
1 zacsi vaníliás cukor
1 kis üveg meggybefőtt


Az Érdi gesztenyés palacsinta elkészítési módja:
A gesztenyepürét villával összetörtem és egy deci tejszínnel meg a rummal simára kevertem, majd beleszórtam a mazsolát. A maradék tejszínt a vaníliás cukorral habbá vertem. A palacsintákat a gesztenyés töltetékkel megkentem, felgöngyöltem. Adagonként meggybefőttel és tejszínhabbal a tetején kínáltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az Érdi gesztenyés palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook