Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyekrémes palacsinta recept

Gesztenyekrémes palacsinta recept

Elkészítési idő 45 perc

A Gesztenyekrémes palacsinta hozzávalói:
12 db elõre megsütött palacsinta
25 dkg gesztenyemassza
1 csésze házi rumos meggy (vagy meggybefõtt)
1 dl rumos meggylé
1 dl tejszín
kevés porcukor.


A Gesztenyekrémes palacsinta elkészítési módja:
A gesztenyemasszát kenhetõre keverem a rumosmeggy-lével. Ha szükséges, kevés porcukorral édesítem. A rumos meggyet kimagozom és apróra vágom, majd hozzáteszem a gesztenyekrémhez. A palacsintákat bekenem a gesztenyekrémmel és felcsavarva tûzálló tálra teszem. Elõmelegített, forró sütõben, fedõ alatt éppen csak átmelegítem, majd a tejszínbõl vert kemény habbal feldíszítve, melegen kínálom. Azonnal kell fogyasztani, mert a hab elolvad!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyekrémes palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook