Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal recept

Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal recept

Elkészítési idő 60 perc

A Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal hozzávalói:
palacsinta alapmassza
25 dkg gesztenyemassza
2 dl tejszín
ízlés szerint porcukor
2 evõkanál rum.


A Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal elkészítési módja:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrom és fél óráig pihentetem. Közben a palacsintát a szokásos módon megsütöm, a tejszínbõl a porcukorral kemény habot verek. A kisült palacsintára krumplinyomóval rányomok egy kevés gesztenyemasszát és tejszínhabbal bekenem, majd a palacsintát félbehajtva tálra teszem. Ha az összes palacsinta már a tálon van, akkor a maradék gesztenyemasszát rányomom és kevés tejszínhabbal feldíszítve tálalom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyés palacsinta tejszínhabbal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook